En bra onsdag, ghostbusters och en app som får fripspel

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har man varit på radion. Har kollat på serien jag ska tipsa om i nästa program. Har börjat kolla på andra säsongen nu. Gick också en promenad. När jag slutahar skapade på radion så gick jag ner till centrum och där var jag in på webbhallen där jag beställt ett usb-minne då mitt jag har är fullt så behöver ett nytt. Hittade ett som är 128gb för en billig penning.

Idag har jag testat min nya träningsklocka och den fungerar bra. Däremot så är den så känslig att jag inte kan ha på den när jag sitter vid datorn då den tror att jag går då min arm rör sig. Så får komma ihåg att ta av den när jag sitter vid datorn på radion. För att spara batteri så valde jag idag att stänga av den.

Ikväll har jag kollat på Ghostbusters på viaplay.

Handling:

Denna film handlar om tre killar som är en grupp spökjägare. De heter Ghostbusters. De slås för sin överlevnad och är de enda som kan rädda staden när det visar sig finnas flera spöken som vill ta över staden. Frågan är om de kommer lyckas?

Recension:

Vem har inte sett filmen Ghostbusters? Denna film kom redan 1984 och räknas som en klassiker idag. Denna film var nominerad för 2 st oscars 1985. Däremot så har den vunnit flera andra priser. Det finns en två som kom ut 1989. Sen finns det en remake som kom 2016 men den var nominerad till priset för Worst movie of the year då den floppade.

Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Då ska jag till radion för sista gången denna vecka. Ska börja skriva manuset till mitt nästa program har jag tänkt.

Tänkte avsluta med att dela bilden på min stepler som fick totalt frispel idag då det ni ser är antal steg den tycker jag gjort idag.

14 svar på ”En bra onsdag, ghostbusters och en app som får fripspel

  1. Träningsklocka är nått som är super duper enligt mig. Har själv ett, eller rättare sagt ett aktivitetsarmband. Den är super bra tycker jag, den reagerar inte alls om jag rör armen mycket när jag sitter. Den kan däremot ”säga” till om jag har suttit för länge och tycker att jag ska upp och röra på mig. Har en galaxy fit 2, som jag har kopplat ihop med min samsung telefon.

  2. Vad bra att du hitta ett bra USB, jag kör dock alltid på extern hårddisk som alltid är mellan 1/2-1 terrabyte vilket är perfekt om man vill spara mycket. Kul att testa en ny klocka ju.

  3. Ghostebusters har nog alla sett 🙂 Helt klart en klassiker. Skulle ha svårt att klara mig utan min träningsklocka. Har alltid haft fitbit, men bytte till garmin nu Gillar den bättre. Roligt med lite nya kläder.

  4. Härligt med ett nytt USB minne men kan tipsa om extern hårddisk. Jag har kunnat ha min i flera år. Tror den kostade runt tusen lappen men ibland är saker bättre kvalite än rimligt pris 🙂 🥰

  5. Va ju bra att du hitta ett USB för en billigare peng.
    Bra att din nya klocka fungerar bra. Förutom när du sitter vid datorn 😊. Jag gör/gjorde med min sista arbetsdag för den här veckan idag torsdag. Går så fort 😅.

    Ha en bra fredag!

  6. Får nästan köpa en sådan träningsskola. Vart köpte du din? Har precis laddat ner den appen med. Skall bli spännande att se hur många steg man tar varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *