En vanlig torsdag och Prey for the devil

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. Har kollat på serie och även börjat skriva manus. Det blev en promenad också. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att ta bussen hem. Så har gått över 8000 steg idag enligt min nya träningsklocka. Då de fortfarande har våran busshållplats indragen och det ska tydligen fortsätta tills någon gång i Juni. Har däremot inget emot lite extra motion.

Ikväll har jag kollat på filmen Prey for the devil på netflix.

Handling:

Syster Ann söker sig till en skola för exorcism som har öppnat av den katolska kyrkan. Än så länge har bara präster det vill säga män utbildats. En professor får upp ögonen för Ann och hennes gåvor som hon fått. Så han börjar utbilda henne. Däremot blir denna utbildning mer personlig än vad Ann någonsin hade trott.

Recension:

Denna film kom 2022. Jag minns att jag såg denna redan när den kom på bio. En bra skräckfilm med lite oväntade twistar. En nagelbitare enligt mig. Den finns som sagt på netflix men kan även hyras på tex sfanytime.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig som vanligt. Har tänkt åka in till Uppsala för att äta lunch på subway. Har nämligen så mycket poäng att jag kan ta en 15cm sub gratis. Annars har jag inte något speciellt planerat för helgen. Just ja imorgon ska jag tvätta då eftersom min tvättmaskin är sönder så får jag tvätta på basen.

10 reaktioner till “En vanlig torsdag och Prey for the devil”

  1. dom säger ju att man skall gå en hållplats längre bort för lite extra motion, nu får du det automatiskt. Men trist om det dragit in hållplatser för er

  2. Träningsklockor är otroligt bra enligt mig. För att då ser man hur mycket, eller lite, man egentligen går under en dag. Så kan man utmana sig själv lättare med en sån, genom att försöka att gå fler steg än föregående dag.

  3. Låter som en bra torsdag. Du kom upp i många steg igår. Bra gjort 👍. Första tiden något är förändrat så är det lite jobbigt. Men sen blir det som vanligt. Tänkte på att dem har stängt av din busshållplats för tillfället.
    Gratis mat är gott. Skönt att tvätta. Gjorde vi med här igår.

    Ha en bra lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *