En regnig dag, kallare och filmen Volcano

water droplets on glass window
Photo by JACK REDGATE on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har det regnat från och till hela dagen. Har varit på radion så har kollat på dokumentärer och skrivit lite på mitt manus. Trots vädret så var vi några på radion som gick ut på en liten promenad. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att där ta bussen hem.

Har lyckats gå mer än 5000 steg idag trots vädret. Känner att det får räcka idag då jag som sagt var uppe i mer än 10 000 steg igår. När jag kom hem så tog jag en varm dusch och tog på mig torra kläder.

Nu känns det att det blivit kallare väder. För nu sitter jag med leggins på mig, två par strumpor på mig. Ett par vanliga och ett par tjockare sockar. Plus att jag både har linne och en tröja med huva på mig.

Ikväll har jag kollat på Volcano på disneyplus.

Handling:

Plötlsigt efter en jordbävning i Los Angeles så har lava börjat komma upp. Snart inser de att den är en vulkan och att den kommer få ett utbrott. Frågan är om de kommer kunna rädda något av Los Angeles och vilka kommer överleva.

Recension:

Denna film kom 1997 alltså samma år som Dantes peak kom. I huvudrollerna ser vi Tommy Lee Jones och Anne Heche. Tommy Lee Jones ser vi annars i Men in black filmerna. Anne Heche ser vi också i Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Tyvärr dog Anne förra året 2022 endast 53 år gammal. Filmen är inte lika bra som dantes peak men kan vara värd att se om man gillar katastroffilmer.

Imorgon är jag ledig men ska med personal städa lägenheten då jag får besök på lördagen av min bästa vän. Vi ska käka pizza och sedan kolla på film tillsammans.

5 reaktioner till “En regnig dag, kallare och filmen Volcano”

  1. Va härligt att du och kollegorna kunde ta en promenad ihop. Det är så viktigt att komma ut och röra på sej 🙂

  2. Lätt som perfekt film och mysoutfit och ja kvällarna är lite kallare nu. Jag var ute och gick i spöregn igår, jag frös ej dock men var ju rätt klädd förvisso.

    Tack för filmtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *