En tur till Uppsala, nya kläder och filmen Die hard 2

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural säsong två på hbomax. När jag ätit lunch så tog jag bussen in till Uppsala. Där så gick jag till Espresso house för att där dricka en frapino coffee caramell som jag kunde hämta ut gratis då jag alltid får en gratis dryck när jag fyller år.

På bilden har ni de kläderna jag köpte då jag fick i erbjudande från cubus att få 20% på ett helt köp när jag fyllt år. Jag köpte ett par leggins och en Hoodie i samma färg. Valde ljusgrå som färg och älskar det redan då det är så härligt att gå runt i när man är hemma. Då det blivit kallare väder.

Har idag gått över 5000 steg så har nått mitt mål. Då jag gick en liten promenad när jag kom hem från att ha varit inne i stan. Föresten så fick jag för några dagar sedan fått födelsedagspresent av fina Madeleine och Hanna vilket var ett presentkort på Gogift. Jag valde att välja ett presentkort på Rituals. Så har gjort ett köp där men tänkte att jag skriver mer när jag fått paketet så kan jag visa vad jag köpt.

Ikväll har jag kollat på Die Hard 2 på disneyplus.

Handling:

En dömd knarksmugglare är på väg till USA för att åtalas där samtidigt så lyckas några terrorister ta kotroll över en flygplats. Samtidigt så kommer John McClane till flygplatsen då hans fru sitter på ett plan som är på väg till flygplatsen. Plötsligt så lyckas terroristerna släcka all belysning på landningsbanorna och säger att de har en agenda som har med knarksmugglaren att göra. Hur ska detta sluta?

Recension:

Detta här är den andra Die hard filmen med Bruce Willis som John McClane. Denna kom 1990 alltså två år efter den första Die hard filmen. Filmen är baserad på boken 58 minuter av Walter Wager. Jag har boken på svenska hemma men inte läst den ännu. En väldigt bra uppföljare till den första filmen tycker jag.

Imorgon är det Lördag. Då ska jag till min bästa vän och vi ska kolla på en film tillsammans. Hon ska även bjuda mig på lunch. Filmen vi ska se är The nun som kom ut 2018. Vi har planerat att se The nun 2 på bio tillsammans när den kommer ut.

4 svar på ”En tur till Uppsala, nya kläder och filmen Die hard 2

  1. Gratis är alltid gott 🙂 Bra med ett sådant presentkort då man kan välja själv vad man vill ha 🙂 Du måste visa vad du valde att handla. Blev det bio för dig som du pratade om?

  2. Bra att få gratis av grejer. Cubus gillar jag med att handla i. Dem har bra kläder.
    Trevligt att umgås med din vän å att bli bjuden på mat 🙂. Bra att se nr 1 av en film när man ska se film 2 på bio.

    Ha en bra söndag!

  3. Kul med presentkort och det är ju alltid bra för då kan man köpa det man själv vill ha. Hoppas du får en trevlig dag med din vän och mysigt att bli bjuden på lunch 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *