En regnig dag, film hos en vän och Die hard 3

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här började jag dagen med serien Fringe säsong trepå hbomax. Vid elva tiden så gick jag ut till att ta bussen till centralstationen. Där började det spöregna men jag hade som tur var mitt paraply med mig. Väntade i ca en kvart tills bussen till min bästa vän gick. Väl framme hos vännen så började hon grilla köttet som vi skulle äta samtidigt som vi skulle kolla på filmen. När köttet var klart så tog hon fram den egengjorda potatisgratängen hon hade gjort. Sen satt vi oss och körde igång filmen var The nun som kom 2018. Vi hade i förväg bestämt film då det kommer en tvåa i år i september. Vi två planerar att gå och kolla på den tillsammans och då ska vi om det går gå på nordisk film i Gränby och se den. Jag har aldrig varit där förut. Däremot så måste den gå en bra tid så jag har medicin tider att passa. Jag kan tex inte gå om den inte börjar förrän kl 20.00 på kvällen.

När jag kom hem så gick jag ner på Coop då jag först hade tänkt köpa en flaska saft på hemköp i stan men de hade alla smaker förutom den jag ville ha. Så blev tvungen att gå ner till coop för där visste jag att de hade den smaken jag tycker om. Så har gått över 5000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på Die Hard 3 på dinsneyplus.

Handling:

John McClane är tillbaka igen. En som kallar sig Simon spränger ett varuhus och sedan kräver att John McClane ska göra saker som han säger annars så spränger han något annat i luften. Föst ska han gå med en skylt i Harlem och där får en svart kille upp ögonen. Han tvingas med till polisstationen och då får Simon idén att killen ska hjälpa John med uppgifterna. Så de blir ett litet konstigt par. Hur ska detta sluta?

Recension:

Denna film kom 1995. Det är Bruce Willis som spelar John McClane och den svarta killen spelas av ingen mindre än Samuel L. Jackson. En bra actionrulle att se på. Jag ger filmen 3/5.

Imorgon är det Söndag. Då ska jag städa lägenheten med en personal har jag tänkt så lägenheten är städad inför veckan. Annars har jag tänkt gå en promenad om inte vädret är för dåligt.

6 reaktioner till “En regnig dag, film hos en vän och Die hard 3”

 1. Oj så gott med grillat & egengjord potatisgratäng! Det måste jag göra någon dag 😍 The nun är bra, blir kul med en uppföljare på den. Igenkänning med saften, väl värt att gå lite extra för smaken man gillar, jag är likadan 🤗

 2. Tur att du hade paraply med dig, man vågar nästan inte gå ut utan det eller regnjacka denna regniga sommar.

  Här blev det också kött och hemma gjord gratäng (samt skaldjur till mig som inte kan äta kött) – vi hade grannar över på middag. Mysigt att hänga med en kompis och kolla film, perfekt en lördag.

 3. Trevligt att umgås med en vän. Vad gott med grillat kött & potatisgratäng 😋.
  Ska jag gå på bio så går inte jag så sent som 20 på kvällen. Kanske skulle göra det med en jag känner.
  Vad bra att du kom upp i 5 tusen steg 👍.
  Skönt att få lägenheten städad innan veckan börjar.

  Ha en bra måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *