En utflykt till Gävle, ångest och Dungeons and dragons: honor among theives

Hoppas er söndag varit bra. Här började dagen redan vid åtta då personal väckte mig. Då var det bara gå upp och börja göra sig i ordning. Efter jag blivit klar så gick jag ner på basen. Vid nio tiden så gick vi ut för att ta bussen ner till centralstationen. Där vid tjugo över tio så tog jag och de andra tåget från Uppsala till Gävle.

I Gävle så mötte en personal och chefen för det boende vi skulle till upp och vi delade upp oss i två bilar. Ca 10 minuter tog det till boendet. Väl där så fick vi lite fika och sedan började dem förbereda grillen. När den var klar så började de grilla korv.

Vid två tiden så var det dags för oss att åka till Centralstationen för vårt tåg gick 14.30 ungefär. Så vid 15.50 var i Uppsala igen. Jag gick ner till pressbyrån innan jag tog bussen hem. Idag har jag bara gått över 3000 steg men när vi kom hem så började det spöregna så jag kände att det fick räcka. Har haft en hel del ångest idag också så jag har bestämt att jag ska vara hemma imorgon. Har redan berättat det för en handledare på radion.

Ikväll har jag kollat på filmen Dungeons and dragons: honor among theives.

Handing:

En grupp bestående av fyra personer ger sig ut på en jakt efter en relik. De fyra personerna består av tjuven Edgin , Holga barbaren, Doric och Simon som är en trollkarl. Edgin letar samtidigt efter hans dotter som han inte riktigt vet vart hon har varit medan han har suttit fängslad.

Recension:

En bra film som har innehåller både action, äventyr och fantasy. Filmen innehåller också en hel del humor. Filmen är spännande från början till slutet. Den är lagom lång då den är 2 timmar och 15 minuter. Edgin spelas av Chris Pine som också är med i filmen Unstoppable och i filmen Wonder Woman. Holga spelas av Michelle Rodriguez som är med Fast & furious filmerna och även i filmen Avatar som kom 2009. Doric spelas av Sophia Lillis som också spelar i filmen It från 2017 och It: chapter two från 2019. Simon spelas av Justice Smith som spelar i filmerna Jurassic world: fallen kingdom och Jurassic world: Dominion.

Detta är en film som jag skulle rekommendera om man gillar fantasy och äventyr. Det är lite sagan om ringen känsla över denna. Numera finns filmen att både köpa och hyra tex på sfanytime.

Imorgon är det Måndag och ny vecka. Jag ska som sagt inte till radion imorgon då jag har haft så mycket ångest att jag inte kunnat slappna av riktigt de senaste dagarna.

10 reaktioner till “En utflykt till Gävle, ångest och Dungeons and dragons: honor among theives”

  1. Älskar verkligen den filmen, underbart bra och älskar Michelle Rodriguez i filmen! 🤩🫶 Hoppqs ångesten lugnar/försvinner snart! 😕 Skickar stora styrkey tankar till dig!

  2. Härligt med en utflykt – låter ändå välorganiserat och bra, alltid roligt att åka iväg på aktiviteter när man kan. Skönt att du tänker på dig själv i första hand, har du haft mycket ångest det sista är det väl bra att vara varsam. Finns ju tid att vara på radion en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *