En väldigt regnig dag

rain drops
Photo by Pixabay on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Här i uppsala har det regnat hela dagen. Gick upp vid åtta för att ta medicinerna och göra mig i ordning för att åka till radion. Det regnade när jag gick ut till bussen. När jag kom så ville inte skärmen fungera så fick ta hjälp av en handledare. Jag tror det var någon sladd som krånglade. På radion så gjorde jag inte så mycket eftersom det inte blev att jag skulle spela in. Vid tolv tiden avslutade jag min dator. Det spöregnade när jag slutade så det blev att gå till närmsta busshållplats.

Innan jag åkte hem så gick jag in på hemmakväll. Där köpte jag lite lösgodis. Sen tog jag bussen hem. Väl hemma så gick jag ner till basen och åt två mackor som ett mellanmål. Inne i min lägenhet så duschade och tvättade håret. Fortsatte och kolla på serien Grimm.

Efter att ha ätit middag på basen så kollade jag på filmen Mordet på orientexpressen på dinseyplus.

Handling:

Filmen handlar om Privatdektektiven Hercule Poirot som åker med Orientexpressen när det kör fast på grund av snö. Rätt snart upptäcks det att en av passagerarna är död och att han blir mördad. Han som är mördad är Edward Ratchett men frågan är vem han egentligen och vem som mördade honom.

Recension:

Denna film kom 2017. Filmen är baserad på boken Mordet på orientexpressen av Agatha Christie. I rollerna ser vi Johnny Depp, Josh Gad, Penélope Cruz och Kenneth Branagh. Denna film såg jag redan när den kom på bio. En helt okej thriller att kolla på.

Jag har faktiskt inte läst eller lyssnat på någon bok av Agatha Christie.

Jag ger filmen 2.7/5

2 svar på ”En väldigt regnig dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *