Fredag och trött efter bion

girl leaning her head on her hand while closing her eyes
Photo by Matheus Bertelli on Pexels.com

Hallå där!
Hoppas er fredag varit bra.

Här har man varit ledig. Har kollat på säsong två av The 100. Har hunnit fram till avsnitt 12 av säsong två. Det finns 16 avsnitt på säsong två. Ska fortsätta kolla på serien imorgon.

Åkte bussen in till Uppsala vid 13.37 och var i Uppsala vid 13.50. Jag gick från busshållplatsen till bion. Idag köpte jag en sprite zero och en mellan popcorn som dryck och snacks till filmen. Filmen jag såg var Dungeons& Dragons: Honor among thieves.

Var hemma runt vid 18 tiden. Har ätit lite middag och börjat kolla på dokumentären I huvudet på en mördare på viaplay från början. Har sett denna tidigare men det var ett tag sedan nu. Har inte kollat på någon film då jag är så trött efter att ha varit på bio.

Har gått nästan 4000 steg idag och känner att det får räcka. Kommer ändå somna snabbt då jag som sagt är så trött efter bion. Jag brukar inte vara såhär trött efter utan det brukar komma dagen efter.

12 reaktioner till “Fredag och trött efter bion”

  1. Låter som att du haft en riktigt bra fredag. Gillar att ni verkar ha biofilmer som går även på dagen. Här börjar många först efter 20 på kvällen. Vem är vaken då 😉

  2. Åh så kul att gå på bio! Kan inte ens minnas sist jag var på bio. Var filmen bra? 😊 Min trötthet brukar också slå till dagen efter jag gjort något

  3. Vad tyckte du om D&D? Jag har nu sett trailern och tyckte den vara lovande! Kul att gå på bio sådär mitt på dagen.

    Hoppas du får en god natts sömn och är piggare imorgon istället när du fått sova. 🙂

  4. Ovanligt & trevligt att gå på bio en fredag. Hoppas att bion var bra. Ska bli spännande å se vad du tycker om den. Jag tipsa om den till Kent att vi kunde se den. Vi får se. Popcorn 🍿 åt jag med igår kväll. Känner sig inte lika mätt på popcorn som på godis. Skönt.
    Du kanske känner dig som jag. Trött efter veckan. Då skönt att sova tidigt & vila mycket.

    Ha en bra lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *