Nytt radioprogram ute nu!

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Här har vi haft snöoväder. Däremot så hade det inte börjat snöa när jag åkte till radion vid nio tiden. När jag var på radion så spelade jag in mitt nya program. Kommer länka det under så ni kan gå in och lyssna. När det var ungefär en halvtimme kvar till det att jag skulle sluta så kom min bästa vän och sa det är nog bra om du drar nu så du tar dig hem. Då jag åker buss. Så gjorde det och när jag kom ut utanför radion så blåste det och snöa så det hade bildats vad jag tror kallas drivsnö. Antar att snöskottarna har extremt mycket jobb nu. Så det blev att jag tog bussen direkt hem då som jag beskrivit så var det ett väldigt oväder. Medan jag var på radion så bokade jag en biobiljett då jag hade ett hade fått ett erbjudande att jag fick 25% rabatt på en biobiljett om jag beställde innan februari. Så bokade en biljett till filmen Hammarskjöld på fredag. Rabatten gjorde att jag fick ner priset från 159kr till 119kr.

I detta program pratar jag om vad som kallas Jurassic era. Det är alltså alla Jurassic park filmerna och Jurassic world. Totalt blev det sex filmer, tre jurassic park och tre jurassic world filmer. Den första Jurassic park är det 31 år sedan den kom och klassas numera som en klassiker.

8 reaktioner till “Nytt radioprogram ute nu!”

  1. Här hade det kommit under natten. Tog en timme att ta sig samma sträcka som i vanliga fall tar en kvart. Tur du kunde åka tidigare så du inte fastnade i det.

  2. Ja, det var ett jäkla busväder igår onsdag. Men vi hade det bara mellan 11-14. Sen var det lugnt igen.
    Oj, det var bra rabatt på en bio biljett 👍😊.

    Ha det så bra 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *