Torsdag, bättre väder och lite ångest

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Här har vi haft bättre väder idag än igår. Var på radion. Valde att sluta ett pga ångest och att jag var trött. På radion kollade jag på en film som research till mitt nästa program. När klockan var ett så gick jag från radion till centralstationen och där tog jag bussen hem.

På eftermiddagen har jag kollat på en dokumetär och den heter The real murders of Los Angeles. Den finns på tv4play. Jag har förut skrivit att jag kollat på en liknande som heter The real murders of Orange County.

Ikväll har jag kollat på filmen Mamma mia the movie.

Handling:

Sophie ska snart gifta sig med sin pojkvän. Hon har hittat en gammal dagbok som hennes mamma skrivit i. Hon upptäcker att det finns tre killar som kan vara hennes pappa. Hon skriver till dem utan att berätta för hennes mamma. Plötsligt dyker de upp och Sofie försöker gömma dem men snart inser hennes mamma att det är tre av hennes fd killar som dykt upp där på ön som hon bor på med sin dotter. Hur ska detta sluta?

Recension:

Denna film kom 2008. I rollen som Sophie ser vi Amanda Seyfried och som Sophies mamma ser vi ingen mindre än Meryl Streep. Som två av killarna som blev inbjudna av Sophie ser vi Pierce Brosnan och Stellan Skarsgård. Filmen innehåller låtar från vårt svenska band Abba.

Detta är en riktig feel good film med en hel del humor i sig.

Jag ger filmen 3/5.

Tänkte avsluta med att fråga vilken är din favoritlåt från Abba?

Min favorit är Does you mother know?

8 reaktioner till “Torsdag, bättre väder och lite ångest”

  1. Skönt att vädret är värre, hör har ju så mycket snö och ännu lite kaos, men det blir väl bättre. Hoppas ångesten och tröttheten släppte när du kom hem så du kunde njuta av resten av dagen

  2. Vad bra att du fick gå lite tidigare. Mamma Mia filmen, det är bästa ”må bra” filmen 😊. Jag kan inte säga vilken som är min favo låt i ABBA.

    Ha en skön helg! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *