Kallt ute och ett biobesök

four women sitting inside fendi cinema
Photo by Davide De Giovanni on Pexels.com

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra fredag. Här började jag dagen med serien Outlander säsong fyra. Nu har Brianna insett av hon är gravid. Däremot vet hon inte om Roger( hennes pojkvän) eller han som våldtog henne är pappan. Jamie och Ian träffar på Roger och tror att det är han som våldtog Brianna så de säljer honom till indianerna. När Brianna får veta det blir hon så arg att hon slår till Jamie. Samtidigt så lovar Jamie och Ian att hitta Roger och få tillbaka han. Däremot inser de att Claire måsta följa med. Så de skickar Brianna tillsammans med Murtagh till Jodcasta för att bo där medan de rider och försöker hitta Roger.

Idag på morgonen så gjorde jag en beställning hos matsmart. Jag hade berättat för mamma att jag skulle beställa där så då kollade hon vad hon ville beställa. Tyvärr hade två olika saker tagit slut men den ena hittade jag samma sak men från ett annat märke. För vi hade tänkt att försöka komma upp till 600kr då man får fri frakt. I slutet så var jag tvungen att lägga till något så jag köpte ett läppstift. Så nu får vi se hur länge det dröjer innan paketet kommer. Jag har däremot valt att det ska levereras till Gottsunda så jag kan hämta det. Då kan jag följa paketet i appen postnord har. Skulle jag valt hemleverans så stod det att man inte skulle få någon leverans bekräftelse.

Idag på eftermiddagen var jag på bio. Bion började 13.45 och jag såg filmen Hammarskjöld igen. Köpte en mellan popcorn och dricka till filmen. Kan tillägga att jag åt upp så hade lite ont i magen när jag åkte hem. När jag kom hem fick jag veta att vi är utan varmvatten igen.

Idag har det varit kallt. Det har varit upp mot 19 minusgrader och det ska bli lika kallt imorgon. Gjorde misstaget att glömma handskar när jag åkte till bion.

6 svar på ”Kallt ute och ett biobesök

  1. Jag har aldrig beställt från matsmart. Men det ser smidigt ut att beställa. Hoppas att inte paketet är för tungt när du ska hämta det.
    Trevligt att gå på bio 🙂.
    Jobbigt att inte ha något varmvatten. Hoppas att det är tillbaka tills i morgon.

    Ha det så bra! 🌸

  2. Ja det är riktigt kallt vissa dagar nu. Åt godis igår och hade sådan halsbränna hela natten. Inte värt det alls. Popcorn hör till då man går på bio tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *