En dålig natt och en halvdag på radion

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit något sjukt trött. Natten till idag var ingen bra natt. Hade svårt att somna plus att någon idiot sköt raketer eller liknande vid tolv tiden på natten. Var så trött i morse att jag höll på att somna när jag satt på bussen till radion. Så jag valde att sluta vid tolv på radion pga tröttheten. När klockan var tolv så gick jag ner till centralen och in på coop och handlade. Idag har det varit upp mot 18 minusgrader men det har inte känts så kallt då det inte blåst.

Här har vi inget varmvatten och det är andra gången på kort tid som vi har samma problem. Hoppas verkligen de kan fixa det till imorgon så man kan duscha. Man märker hur beroende man är av varmvatten när man inte har det.

Ikväll har jag kollat på Snakes on a plane.

Handlíng:

En ung kille blir vittne till ett brutalt mord på en åklagare på Hawaii. Han ska med två poliser flyga från Hawaii till USA där han ska vittna mot den som mördade åklagaren. När planet kommit upp i luften så inser de att någon lyckats få massor med giftiga ormar ombord på planet. Så det blir en kamp för de ombord för att överleva.

Recension:

Denna klassiker till film kom 2006. I en av de större rollerna som en av poliserna ser vi Samuel L. Jackson. Samuel L. Jackson har vunnit pris för sin roll i denna film. Jag ger filmen 3/5.

4 reaktioner till “En dålig natt och en halvdag på radion”

  1. Min tisdag var bra. Drygt med en som sköt raketer i natt. Mm va kallt här med igår vi hade mellan -17 till -18 här igår & sol. Det gör mycket ❄️☀️. Drygt att varmvattnet var borta. Ändå en bra att lära sig att vara utan något som är van att ha. Hoppas att det är tillbaka idag.

    Ha en trevlig dag! 🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *