Paket och The nun

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man börjat lyssna på den tredje boken i serien The 100 på väg till radion. Nu har de dragit in den hållplatsen jag brukar åka från så man fick gå till nästa. Liten promenad innan man skulle till radion vilket var skönt.

På radion har jag redan hittat en serie som mitt nästa program ska handla om. Medan jag var på radion så gick jag en promenad i det ljuvliga vädret. Hade ingen jacka med mig idag då temperaturen gått upp mot 20 grader. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att där ta bussen hem. Var tvungen att kliva av en hållplats tidigare då de dragit in min hållplats. Så har gått över 7000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på The nun på hbomax.

Handling:

En präst och en ung tjej som vill bli nunna är tvungen att besöka ett kloster. Där ska en nunna ha tagit livet av sig och de måste undersöka varför och om platsen är helig fortfarande. På väg dit får de sällskap av en kille som kallas Frenchie som var den som hittade nunnan som tog livet av sig då han brukade leverera proviant till klostret.

Recension:

En väldigt bra skräckfilm som kom 2018. Detta är en film i conjuringuniverse. Denna film såg jag tre gånger på bio. Det kommer en andra the nun film på bio i September. Tyvärr har det inte släppts någon trailer än.

Just jag höll helt att glömma bort att berätta att jag fick mitt paket från eleven idag. Innehållet ser ni på bilden ovan. Ett torrschampoo, schampo från Neccin och en ny borste som är perfekt när man har blött hår och vill borsta och reda ut håret. Borsten hade jag en annan som jag fick när jag prenumerera på glossybox men den har blivit svår att få ren och den hade börjat gå sönder.

Imorgon ska jag vara ledig som vanligt men ska till Gottsunda vårdcentral för att sätta in ny p-stav. Har tid 10.45 så behöver inte kliva upp tidigare så det är skönt. Sen har jag inget speciellt planerat men ska gå min promenad och sen får vi se vad som händer.

2 reaktioner till “Paket och The nun”

  1. Vad bra att den lilla toan extra promenaden var skön. Skönt att lyssna på bok i bussen. Vad bra att du har kommit på ett program som du ska prata om i radion.
    Mm jätte ljuvligt väder 🌿☀️🥰 Äntligen har sol & värme kommit. Kul att du har fått ditt paket.
    Hoppas att det går bra på vc.

    Ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *