Regn, åska och filmen Snakes on a plane

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här började jag dagen med Chernobyl. Kollade klart den då jag bara hade ett avsnitt av miniserien kvar. Den serien kan man se hur många gånger som helst utan att tröttna.

Vid elva tiden så gick jag ner en sväng till Coop då jag behövde köpa saft som jag ska ha på radion. Eftersom jag börjar arbeta imorgon efter att ha varit ledig i två veckor. Var ute och gick lite efter att ha kommit hem från Coop. Så har gått över 6400 steg idag. På eftermiddagen så har det regnat och åskat en del.

Har även fått hjälp av en personal med att städa lägenheten. Så nu är den städad. Har också bäddat rent i sängen. Skönt att veta att man inte behöver städa i veckan.

Ikväll har jag kollat på Snakes on a plane på sfanytime.

Handlíng:

En ung kille blir vittne till ett brutalt mord på en åklagare på Hawaii. Han ska med två poliser flyga från Hawaii till USA där han ska vittna mot den som mördade åklagaren. När planet kommit upp i luften så inser de att någon lyckats få massor med giftiga ormar ombord på planet. Så det blir en kamp för de ombord för att överleva.

Recension:

Denna klassiker till film kom 2006. I en av de större rollerna som en av poliserna ser vi Samuel L. Jackson. Samuel L. Jackson har vunnit pris för sin roll i denna film. Jag ger filmen 3/5.

Favorit citat från filmen är :

I HAVE HAD IT WITH THESE MOTHERFUCKING SNAKES ON THIS MOTHERFUCKING PLANE!

Imorgon är det tillbaka till vardagen. Det ska bli skönt då jag är den sortens människa som inte klarar av att vara ledig och inte vet vad man ska göra på dagarna.

10 reaktioner till “Regn, åska och filmen Snakes on a plane”

  1. Skönt att få det nystädat och börja veckan med att ha det nystädat och påfyllt så behöver man inte tänka på det. Städar ofta fredag eftermiddag hör så vet jag att helgen är allt rent och till veckan efter. Vad bra att du fick ihop lite steg även denna dagen

  2. Skönt med promenad, städ lägenhet & ny bäddad säng 🙂. Bra att du får hjälp med visa saker. Ledigheten går snabbt. Hoppas att det går bra att börja jobba igen.

    Ha en bra dag!

  3. Alltid skönt med nystädat. Mina barn såg den då dom var tonåringar och bara älskade den filmen. Som jag sagt tidigare. Ingen skräck för mig.

  4. Funderar länge på att se den filmen. Har sådan fobi med flyga så tror det knappast gör mig en tjänst. Dock har jag hört att den är bra så; varför inte! 🤍

  5. Bästa känslan att få krypa ner under rena lakan när hela bostaden är städad. Väntar på åskväder men de verkar bara snurra runt ute till havs här hos oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *