Sista arbetsdagen på denna vecka och The mummy

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra torsdag!

Här har man varit på radion. Har också lyssnat på ljudboken när jag åkte till och hem från radion med buss. Idag har jag kollat på serie och gått en promenad medan jag var på radion. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att ta bussen hem. Har idag gått mer än 6000 steg.

Ikväll har jag kollat på The mummy på viaplay.

Handling:

Filmen handlar om den gammal egyptisk prinsessan Ahmanet som väcks från sitt kryptiska fängelse av misstag. Vilket leder till att de försöker ta prinsessans sarkofag hem men helt plötsligt när de är över England så börjar planet störta mot marken. Frågan är vilka kommer klara sig och vem gör att planet störtar?

Recension:

Denna film kom 2017 och jag såg den redan då den kom på bio. I de största rollerna ser vi Tom Cruise som spelar en av de som lyckas väcka den egyptiska prinsessan. Han får sällskap av en tjej som spelas av Annabelle Wallis. Ahmanet spelas av Sofia Boutella som gör en grym roll. På ett hörn finns även en roll som spelas av Rusell Crowe. Jag tycker filmen är underhållande och en bra thriller. Däremot ska man säga att filmen vann pris för värsta film 2017.

Imorgon är det fredag och då ska jag vara ledig däremot är jag tvungen att gå upp vid åtta då jag har en tid vid 9.40 som jag måste passa som är inne i stan. Annars har jag inte planerat något imorgon. Tänkte gå in på hemmakväll innan jag åker hem igen då jag har lite gratis lösgodis att hämta ut via deras app.

9 reaktioner till “Sista arbetsdagen på denna vecka och The mummy”

 1. Har jag förstått det rätt att du gärna tar en sovmorgon? Då är det ju lite surt om man inte får sova ut då man är ledig. Jag jobbar i natt, men har en ledig helg som tur är.

 2. Sv: Har du funderat på att testa på diamond painting? Det är så avkopplande! Det är på ett sådant ställe jag är på med fast 3 dagar i veckan. Varannan dag. Ha en härlig fredag! 😀
  Om du vill svara på min kommentar, skriv gärna på min blogg så jag inte missar det 😀

  1. Jag har tyvärr inte tålamodet och koncentrationen som krävs för det. Däremot har morsan hållit på med det förut. Det kan hända att jag sagt det förut.

 3. Låter som en bra torsdag. Hoppas att det gick bra på det du var på idag fredag.
  Gratis är gott 😊.

  Hoppas att du får en bra lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *