Onsdag, många steg och Mumien: drakkejsarens grav

Hoppas er onsdag varit bra. Här har man varit på radion. Har lyssnat på ljudboken när jag satt på bussen till radion. När jag var på radion har jag haft indiemöte med en handledare. Jag och en vän på radion har idag köpt biobiljetter till Evil dead rise på lördag. Så det blir bio i helgen. Var också ut på en promenad. När jag var på radion så köpte jag två linnen på cubus. Köpte med click and collect så när jag slutade på radion så gick jag från radion till cubus. Där hämtade jag ut det jag köpt. Efter så gick jag in på pressbyrån och köpte årets första glass som blev en calippo med cola smak.

Ikväll har jag kollat på Mumien: Drakkejsarens grav på viaplay.

Handling:

Efter att ha officiellt dragit sig tillbaka så blir Rick och Evelyn erbjuden att åka till Kina för att lämna tillbaka någo som hör hemma i Kina. Det är något som kallas öga och kan återuppväcka någon död. De vet inte att den som bad dem åka har andra saker i tankarna och vill återuppväcka drakkejsaren.

Recension:

Åter igen spelas Rick av Brendan Fraser för sista gången. Denna film är den tredje av mumien filmerna och kom 2008. Filmen fick några nomineringar till pris. En film med mycket action och som är underhållande.

Idag måste jag nästan slagit mitt rekord i antal steg då jag kommit upp i 8800 steg.

Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Ska bli skönt med helg. Det roligaste denna helg blir helt klart bion på lördag!

8 svar på ”Onsdag, många steg och Mumien: drakkejsarens grav

 1. Det låter smidigt att handla kläder med click and collect, för jag är inte så förtjust i att gå i klädaffärer. Så gott med årets första glass! Då känns det att våren har kommit. Bra gjort av dig att gå så många steg.
  Jag har inte sett Mumien Drakkejsarens grav, men den verkar spännande så jag vill se den.

 2. Hoppas att indie mötet gick bra. Kul att det blir bio till helgen. Smart att beställa på nätet. Sen gå till affären & bara hämta. Men inget jag skulle göra. Då jag vill titta om det finns något mer roligt, snygga kläder. Gott med Calippo glass 😋.
  Vad bra att du har kommit upp i rekord för dina steg.

  Mm gör med mina sista arbetsdag idag. Sen har jag med helg från jobbet. Skönt 😊.

  Ha en bra fredag!

 3. Oh så sugen jag blev på glass nu. 😁 Vilka färger köpte du på linnena? Härligt och bara komma o hämta upp 😁

  Måste kolla upp vad för film ni ska se på bio. Hoppas den är bra och att ni får trevligt 😁 hoppas du har en fin torsdag

 4. Vad kul att du ska gå på bio i helgen. Hoppas filmen är bra, jag har inte ätit någon glass än i år men kanske ska göra det idag, ska bli väldigt varmt. Så då passar det med glass 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *