Sjuk igen och filmen Sing

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit på radion.

På väg till radion har jag lyssnat på ljudboken The 100 av Kass Morgan. Har medan jag varit på radion varit så trött att jag haft svårt att koncentrera mig. Så har inte fått så mycket gjort men var med på promenaden i alla fall vilket fick mig att bli piggare en liten stund. Var så trött att jag valde att gå hem tidigare från radion då jag orkade inte stanna kvar.

När jag kom hem så gick jag ner till basen. Där dockade jag på en av deras soffor och sov över två timmar innan jag åt middag. Det var något kött och ris till middag och det var väldigt gott.

Ikväll har jag kollat på Sing på viaplay.

Handling:

Buster är en koala som äger en teater. En dag får han idén att göra en sångtävling där priset är 1000 dollar. Däremot så när assistenten ska skriva ut flygbladen så hoppar hennes konstgjorda öga ur och det råkar bli 10000 dollar som vinstsumman utan att Buster vet det. Dagen efter är kön lång till att få göra audition för honom. De som blir vald är en gorilla, två grisar, en mus, ett piggsvin och en elefant. Samtidigt som banken försöker mäta ut hans teater. Hur ska detta gå?

Recension:

Filmen kom 2016 och jag såg den redan då den kom på bio. Filmen är en riktig feel good film. Detta är en animerad film. Filmen handlar om att inte ge upp. Några av rösterna görs av Reese Witherspoon och Scarlett Johansson. Filmen vart nominerad till två golden globe för bästa animerade film och Bästa orginal song. Filmen fick en uppföljare som kom 2021.

Imorgon blir jag som ni kanske anar att jag stannar hemma. Känner att jag har någon skit i kroppen och med tanke på hur trött jag varit idag så finns det ingen chans att jag orkar gå till radion imorgon.

4 reaktioner till “Sjuk igen och filmen Sing”

 1. När man blir sådär utslagen av trötthet brukar man ha fått nåt skit i kroppen. Skönt att du kunde gå hem tidigare och vila dig.
  Sing låter som en riktigt mysig film, så den vill jag titta på. Jag gillar att se feel good-filmer.

  Krya på dig och ta det lugnt imorgon!

 2. Att ta en promenad är alltid bra. Va bra att du åkte hem tidigare. Ja, du kanske har något i kroppen. Det återstår att se. Hoppas att du inte har det. Utan mer att kroppen var lite låg på energi bara.
  Hoppas att du är piggare nu.

  Sing filmen vet inte jag om jag har sett. Men hört att den ska vara rolig 🙂.

  Vila upp dig nu. Ha en bra tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *