Fortfarande sjuk och Harry potter och den flammande bägaren

woman in gray tank top showing distress
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bättre än min. Jag är fortfarande inte frisk. Har haft ont i huvudet hela dagen. Däremot så åkte jag en snabbis till gottsunda för att handla. Då handlade jag ipren då mina var helt slut och lite annat. Har ingen feber tack och lov.

Idag har jag kollat på Outlander säsong ett och börjar närma mig slutet på den första säsongen. Har också sett filmen The green mile idag. Finns inte så mycket att berätta då jag varit inne i lägenheten de senaste dagarna.

Just ja upptäckte att Cubus har Big smile days mellan 26/4-1/5 och då får man 30% rabatt om man köper 2 varor eller mer till ord pris. Jag skrev till min godman och jag kunde köpa två par leggins och ett linne på endast 347kr. I vanliga fall skulle det gått på ca 500kr.

Ikväll har jag kollat på Harry potter och den flammande bägaren på hbomax.

Handling:

Harry potter ska börja sitt fjärde år på Hogwarts. Innan ska han besöka world cup för quidditch. Det slutar i kaos då att dödsätare sänder upp han som inte får nämnas vid namns märke på himlen. Harry kommer fram till Hogwarts bara för att få infon att triwizard tournament ska anornas på Hogwarts. Där ska tre elever tävla i tre uppgifter. Det är en elev per skola som tävlar. De andra skolorna som tävlar är Beauxbatons academy of magic och Durmstrang. När de tre tävlande ska dras så blir det problem efter att ha dragit tävlande för hogwarts så kommer det ett till namn ur bägaren. Det namnet är Harry potter…

Hur ska detta sluta för Harry är bara 14år men de hade bestämt att detta året skulle ingen under 17 få tävla.

Recension:

En väldigt bra fjärde film av Harry potter filmerna. Detta är en av de mest mörka filmerna av Harry potter filmerna. Vet ni att den som spelar Cedric Diggory är ingen mer än Robert Pattinson som spelade Edward i twilight filmerna. Visste ni att i boken är Dumbledore som sätter igång vm finalen i quidditch och inte premiärministern som det är i filmen.

Imorgon är det torsdag och då ska jag vara hemma från radion. Hoppas att kunna gå tillbaka till radion nästa vecka. Det blir långhelg igen då måndag är röd dag.

7 reaktioner till “Fortfarande sjuk och Harry potter och den flammande bägaren”

  1. Harry Potter filmerna är bra dom. Men har dock inte sett dom två sista filmerna från början till slut, har bara sett små snuttar lite här och där, men skulle vilja se dom båda två nått tag.

  2. Harry Potter filmerna skulle jag vilja se om igen. Längesen jag såg dom. Många som är sjuka och det verkar inte ge sig då de väl sätter igång. Hoppas det inte blir allt för långdraget bara på dig.

  3. Trist att vara sjuk igen. Hoppas att det går fort över. Måste erkänna, men vet inte om jag vågar, men har faktist varken läst böckerna eller sett filmerna om harry potter. Var aldrig riktigt min grej

  4. Tråkigt att du blev sjuk 😕. Skönt att blöja film. Outlander är såå bra!! 😃.
    Såg med att Cubus hade rea. Men är massa annat man ska betala & ha pengar till bara. Snällt av din godman att du får handla från Cubus.
    Jag har snart lång helg från jobbet 😊.

    Krya på dig! Ha en bra fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *