Tisdag och Sherlock Holmes: a game of shadows

Hallå där!

Hoppas er tisdag har varit bra. Här har man varit till radion. På väg till och från radion har jag lyssnat på ljudboken jag lyssnar på. Medan jag var på radion så har jag skrivit klart manuset till programmet jag ska spela in imorgon. Så har bett en av handledarna att läsa igenom det till imorgon. Har också gått en promenad medan jag var på radion. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum så har gått över 5000steg idag.

Ikväll har jag kollat på Sherlock Holmes: A game of shadows på hbomax.

Handling:

Dr Watson och Sherlock Holmes måste tillsammans överlista Professor Moriarty. Dr Watson är på väg på bröllopsresa när han dras in i Moriartys spel tillsammans med Sherlock Holmes. Så Moriartys världsomstörtande komplott inte lyckas. Följ med på en resa med både mycket action men även en hel del humor i sig. Här återvänder Jude Law i rollen som Dr Watson och Robert Downey jr som Sherlock Holmes.

Recension:

Denna film är regisserad av Guy Ritchie. Denna film såg jag redan när den kom på bio med morsan 2011. En väldigt bra film som uppföljare på den första Sherlock Holmes filmen som kom 2009. Den är bra men lite sorlig i slutet. Visste ni att vi har en svensk skådespelare med i denna film då Noomi Rapace spelar en spådam som är nästan med i hela filmen. Upptäckte att det är ju Jared Harris som spelar Moriarty. Tyckte jag kände igen honom. Jared är ju med i chernobyl bland annat.

Imorgon ska jag till radion och som sagt ska jag spela in mitt program då. Har tänkt att även gå en promenad medan jag är på radion. Annars så har jag inget annat planerat. Imorgon blir den nästa sista arbetsdagen denna vecka då man var ledig igår.

4 reaktioner till “Tisdag och Sherlock Holmes: a game of shadows”

  1. Skönt att lyssna på bok. Komma in i en annan värld för en stund.
    Går du promenad på din lunch? Är det någon personal med då? Bra att kunna ta lite frisk luft under dagen.

    Jag jobbar sista dagen i morgon för den här veckan. Verkligen kort arbetsvecka den här veckan 😊. Men sen är det inte så mycket kort veckor. Så bäst att njuta nu 😊.

    Ha en bra torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *