Tisdag

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. Här började jag dagen med serien Outlander säsong tre. Frank har sagt till Claire att han vill skiljas och att han vill flytta till England och ta med Brianna dit. Tyvärr så hinner inte något göras då tyvärr Frank omkommer i en bilolycka. Claire börjar leta i gamla arkiv efter att hitta om Jamie överlevde och hittar honom i en förteckning över fängelsefångar i ett engelskt fängelse.

Vid tolv tiden tog jag bussen in till Uppsala. Där gick jag in på cubus. Tänkte först köpa en förpackning med strumpor. Såg däremot att de hade välj 3 betala för två. Så det slutade med att jag kom ut med 3 förpackningar strumpor. Två förpackningar med tjockare sportstrumpor och en förpackning med vanliga strumpor. Så köpte nio par strumpor idag. Det behövdes så nu har jag strumpor så det räcker ett tag.

Efter så gick jag in på Åhlens och hämtade ut mitt paket. Jag hade fått sms att mitt paket fanns att hämta ut på åhlens i centrala Uppsala. Det var min nya mascara som jag beställt och som jag väntat på då det tog ungefär två veckor för mig att få den levererad.

Väl hemma har jag kollat på en dokumentär som heter Ett lik i trädgården på tv4play.

Idag så fick jag en handbalm från serien Private collection i min adventskalender från Rituals. Igår fick jag en handtvål från samma serie men den ska mamma få.

Ikväll har jag kollat på The mummy på netflix.

Handling:

Filmen handlar om den gammal egyptisk prinsessan Ahmanet som väcks från sitt kryptiska fängelse av misstag. Vilket leder till att de försöker ta prinsessans sarkofag hem men helt plötsligt när de är över England så börjar planet störta mot marken. Frågan är vilka kommer klara sig och vem gör att planet störtar?

Recension:

Denna film kom 2017 och jag såg den redan då den kom på bio. I de största rollerna ser vi Tom Cruise som spelar en av de som lyckas väcka den egyptiska prinsessan. Han får sällskap av en tjej som spelas av Annabelle Wallis. Ahmanet spelas av Sofia Boutella som gör en grym rollPå ett hörn finns även en roll som spelas av Rusell Crowe. Jag tycker filmen är underhållande och en bra thriller. Däremot ska man säga att filmen vann pris för värsta film 2017.

Jag ger filmen 2,5/5

4 reaktioner till “Tisdag”

  1. Är mycket rabatter och sånt så man få passa på. Jag kommer ihåg den säsongen och tyckte den. Se den var den bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *