Tredje december och veckans sista dag

Hejsan!

Hoppas du haft en bra söndag och första advent. Här började jag dagen med Supernatural säsong femton. Efter att ha ätit lunch så gick jag ut till bussen. Jag åkte till Gottsunda och handlade lite.

På eftermiddagen har jag duschat och tvättat håret. Jag har läst klart boken The 100: rebellion av Kass Morgan. Recension kommer imorgon. På eftermiddagen hjälpte en personal mig att städa lägenheten. Så nu har jag städat inför veckan.

Har öppnat hus tre i min adventskalender från rituals och det var ett litet värmeljus från private collection.

Ikväll har jag kollat på Die hard: hämningslöst på disneyplus.

Handling:

John McClane är tillbaka igen. En som kallar sig Simon spränger ett varuhus och sedan kräver att John McClane ska göra saker som han säger annars så spränger han något annat i luften. Föst ska han gå med en skylt i Harlem och där får en svart kille upp ögonen. Han tvingas med till polisstationen och då får Simon idén att killen ska hjälpa John med uppgifterna. Så de blir ett litet konstigt par. Hur ska detta sluta?

Recension:

Denna film kom 1995. Det är Bruce Willis som spelar John McClane och den svarta killen spelas av ingen mindre än Samuel L. Jackson. 

En bra actionrulle att se på. 

Jag ger filmen 3/5.

10 reaktioner till “Tredje december och veckans sista dag”

 1. Skönt att få hjälp med städningen.
  Då är det fint i advent 🙂
  Oj, säsong 15 på Supernatural, vart går den serien någonstans. Vi tittade ikapp dom säsonger som fanns för ett antal år sedan. Tror vi var på säsong 9. Måste nog titta om på den, kommer ihåg att den var väldigt bra. Detsamma med Die Hard. Vilka filmer, wow. John McClean är ju verkligen bäst alltså.
  Vad kul med en kalender från Rituals.
  Ha en underbar vecka ♥

 2. Alltid skönt att starta veckan med en nystädad lägenhet. Man brukar ju alltid få ett ljus varje advent från rituals. Gillar verkligen det då det går åt väldigt mycket ljus hemma hos oss.

 3. Bra att du får hjälp med städningen. Skönt att ha det fint & rent nu under advent.
  Låter som skön söndag. Lite serie, lite frisk luft & rent & fräscht 🙂👍 & ta om dig själv.
  Kul att få överraskningar varje dag från adventskalendern.

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *