Trötter efter att ha varit på bio

woman in gray long sleeve shirt lying on the floor
Photo by Leeloo Thefirst on Pexels.com

Godkväll!

Hoppas er söndag varit bra. Min har varit det. Är trött efter att ha varit på bio så inlägget kommer bli lite kortare än vänligt. Dagen började med filmen Evil dead rise. Om ni vill så kan ni läsa recensionen om den filmen här. https://corkystyle.se/evil-dead-rise-recension/

Vid klockan ett så åkte jag in till Uppsala. När jag klev av bussen hade det börjat regn och man brukar se båda kyrktornen på Uppsala domkyrka men nu såg man bara lite av de på grund av dimman.

Väl på bion blev jag förvånad då jag trodde det skulle vara mer folk där. Köpt en liten popcorn att äta till filmen. Jag såg Oppenheimer för tredje gången på bio. Här kan ni läsa min recension om ni inte gjort det redan 😁 https://corkystyle.se/oppenheimer-recension/

När filmen var slut så gick jag utanför bion och där väntade en personal med en bil. Så jag fick skjuts hem och slapp ta bussen. Hemma har jag ätit en sen middag och nu håller jag på att kolla på Supernatural. Nu har jag kommit fram till säsong fjorton. Som jag skrev i början så är jag trött.

6 reaktioner till “Trötter efter att ha varit på bio”

  1. Vad gulligt att du fick skjuts hem. Inte alltid roligt att vänta på bussar med mera. Har du sett filmen tre gånger då måste du ha gillat den ordentligt.

  2. Min söndag var bra. Åkte hem igår från Hallstavik. Hemma bara chilla. Mm det var så disigt & grått & regnigt igår söndag. Vi åkte utanför Uppsala både ditt i lördags & hem igår 🙂.

    Mysigt att se bio film när vädret var som det var ute. Lite tråkigt att inte mer folk går på bio.
    Snällt att en från ditt boende hämta dig 🙂.

    Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *