Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har jag varit på radion. Medan jag var på radion så har jag haft indiemöte med en handledare, gått en promenad och kollat på serie. Här i uppsala har har det varit varmt upp mot 27 grader så det har varit för varmt för min smak. När jag slutat på radion så gick jag ner till centrum och tog bussen hem. Idag har jag kommit upp i över 7600 steg.

Ikväll har jag kollat på Avatar på disneyplus.

Handling:

Jake Sully skickas iväg till Pandora. Egentligen var det hans bror som skulle åka iväg men innan mördas han. Så han åker iväg. På pandora får han en egen avatar som är en blandning mellan människors dna och infödingarnas som kallas Navi. Han får en uppgift att hitta ett sätt att få infödingarna att flytta. Däremot så får han känslor för en av tjejerna och måste snabbt ta beslut på vilken sida han kommer att kriga på?

Recension:

Denna film kom 2009. Detta är den mest inkomstbringande filmen någonsin. Filmen fick tre stycken oscars för Best Achievement in Visual Effects, Best Achievement in Art Direction och Best Achievement in Cinematography men var den nominerad till fyra oscars till. En av de bästa filmerna som gjorts och det roliga är att det James Cameron som regisserat som också gjorde filmen Titanic.

Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Efter imorgon har jag bara två veckor kvar till semester. Däremot blir de två kvarvarande veckorna lugna då jag bestämde på indiemötet att jag inte ska spela in nästa vecka utan det får bli när jag kommer tillbaka till radion efter semestern.

4 reaktioner till “”

  1. lagom är bäst, även när det gäller värme. skulle nog inte kunna bo i ett varmare land för klarar ju knappt av den värmen som är här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *