En bra tisdag och Beauty and the beast

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit på radion. Gjorde misstaget att utan att tänka mig för dricka två redbull. Annars har jag kollat på serie och gått en promenad när jag var på radion. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att ta bussen hem. Idag har jag lyckats ta över 7700 steg.

Ikväll har jag kollat på Skönheten och odjuret från 2017 på disneyplus.

Handling:

Långt inne i skogen så gömmer sig det ett slott. Där finns det en prins som har en förbannelse över sig och hans tjänstefolk som en häxa la. Han måste hitta sin kärlek innan det sista rosbladet faller från rosen han har. Om inte kommer han och hans tjänstefolk alltid vara fångade i deras nuvarande gestalter. Samtidigt bor Belle i en by nära skogen. Hon kanske är prinsens ända hopp. Ska någon hitta till slottet i tid?

Recension:

Denna film kom 2017 och jag såg den redan på bio. Filmen fick två Oscarsnomineringar för Best Achievement in Costume Design och Best Achievement in Production Design. I rollen som Belle ser vi Emma Watson. Som är mest känd från Harry potter filmerna. Som har vunnit flera priser för sin roll i denna filmen. I rollen som odjuret ser vi Dan Stevens som annars är med i bland annat Skriet från vildmarken som kom 2020 och han vann ett pris för sin roll som han delade med Emma Watson.

Två av de andra rollerna spelas av Luke Evans som är med i Hobbit: smaugs ödemark och Hobbit: Femhäraslaget. Den andra är klockan som spelas av Ian McKellen som är mest känd för sin roll som trollkarlen Gandalf i både Lord of the rings och Hobbit filmerna. Den som sjunger soundtracket är ingen mindre än Céline Dion.

Filmen är två timmar och 20 minuter lång. Lite lång men ändå en film man lätt kan kolla klart på.

14 reaktioner till “En bra tisdag och Beauty and the beast”

 1. Duktig du är som tog en promenad efter radion och sedan tog bussen hem. Jag har inte sett filmen men jag känner till den, dock föredrar jag den tecknade versionen, från när jag var liten 🙂

 2. Har bara testat Monsters Juice eller va det heter. God men jag vet inte om det är psyket som spökar att jag inbillar mig att jag blir konstig i kroppen. Folk kanske bara har skrämt upp mig. men som sagt sjukt god är den tycker jag.
  Gjorde dom inte en ny version av Lejonkungen för ett tag sen också. Såg verkligt ut på nåt vis. Den va inte tecknad o inte ”verklig”. inte helt i alla fall.

 3. Energidrycker håller jag mig helst ifrån. Du har allt ökat dina steg rejält från att du bara gick 5000 steg. Måste kännas bra.

 4. Jag dricker inte energidrycker så jag vet inte hur det känns att dricka sådana. Men jag gissar att man kanske blir lite för pigg eller speedad?
  Jag skulle gärna vilja se Skönheten och odjuret med skådespelare. Jag tycker att Emma Watson är så bra.

 5. Jag har druckit nocco. Det är närmsta energi drycker jag har kommit. Du har ökat i steg. Bra 👏🏻😀👍. Den filmen har jag sett. Den va bra.

  Ha en bra dag!

 6. Va härligt att du kunnat utveckla din process med steg. Jag är inne ibland som mest på 13.000 men genomsnittligt 9000 per dag,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *