Varm måndag, god middag och Lejonkungen

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit till radion. Har kollat på serien som jag ska tipsa om i mitt nästa program. Det blev också en promenad medan jag var på radion. När jag slutade där så gick jag ner till centrum för att där ta bussen hem. Eftersom våran busshållplats är indragen till den 29 juni så blev det en promenad så har kommit upp i 7 000 steg idag.

Idag åt jag potatissallad och rostbiff till middag. Vilket var galet gott i denna värme. Potatissalladen hade personalen gjort själv. När det är såhär varmt får man tänka till och ta maträtter man vet är lätt att äta och kanske kallt. Som potatissallad till exempel.

Ikväll har jag kollat på Lejonkungen från 2019 på disneyplus.

Handling:

Zimba och Nala är två lejonungar som lever med sina föräldrar. Mufasa som är kungen är zimbas far. Zimba har en farbror som heter Scar. Som inte alls är glad för han stod först att ta över platsen när Mufasa dött men när Mufasa fick en son så blev han automatiskt den som är tänkt att ta över efter Mufasa. Hur ska detta gå?

Recension:

Denna film kom 2019 och är Lejonkungen med riktiga djur istället för animerad. Den blev nominerad till en oscar för Best Achievement in Visual Effects. Rösten för Nala görs av ingen mindre än Beyoncé. Elton John gjorde en ny låt till denna som heter Never too late. Lägger in låten nedanför. Jag älskar låten då den är bra och lätt en låt man kan få på hjärnan om man börjat lyssna.

6 reaktioner till “Varm måndag, god middag och Lejonkungen”

  1. Det var längesen jag åt rostbiff och potatissallad. Blev riktigt sugen på det nu märkte jag. Här är all kollektivtrafik helt knas. Ingenting fungerar.

    1. okej. Som vanligt alltså. Tycker de säger att man ska åka kollektiv men de kan inte få den att fungera på ett bra sätt. plus att de höjer priserna.

  2. Bra att det gick bra på radion. Så gott med potatissallad & rostbiff. Kallt & gott i denna värmen. Lejonkungen 🦁 är en bra film.

    Ha en bra dag!

  3. Ja när det är varmt är det gott att äta kall mat, så potatissallad och rostbiff lät smaskigt. Potatissallad är godast när den inte kommer färdig ur en plastburk tycker jag.
    Så mysigt att se på Lejonkungen. Jag visste inte att den från 2019 är med riktiga djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *