En varm söndag och Pirates of the caribbean: Salazar´s revenge

Hallå där!
Hoppas er söndag varit bra. Idag har jag kollat på Fringe säsong ett på hbomax och nu har jag börjat kolla på den andra säsongen.
Så här långt är serien väldigt bra.

Idag har jag också gått en promenad i skogen. Det var varmt men härligt. Glömde ta på mig mitt myggmedel men det var nästan inga mygg tack och lov. Har gått mer än 4000 steg idag. Nämnde i förra inlägget att denna vecka har jag kommit upp mer än 41 000 steg.

Ikväll har jag kollat på Pirates of the caribbean: salazar´s revenge på disneyplus.

Handling:

Henry son till Will Turner vill försöka få tillbaka hans pappa genom att hitta  Trident of Poseidon som ska kunna häva alla förbannelser. Henry beger sig ut för att hitta Kapten Jack Sparrow för att få honom att hjälpa honom. Ska de lyckas och hur ska de kunna tyda en karta som ingen man kan tyda?

Recension:

Denna film kom ut 2017 och jag såg den redan när den kom på bio. Filmen orginal titel är: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Johnny Depp spelar som vanligt Kapten Jack Sparrow. I en av de större kvinliga rollerna i denna film ser vi Kaya Scodelario som bland annat är med i filmen Crawl och Maze runner filmerna.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska till radion som vanligt. Hoppas på att nästa vecka blir lika bra som denna varit.

4 reaktioner till “En varm söndag och Pirates of the caribbean: Salazar´s revenge”

  1. Till slut blev min söndag väldigt bra men när jag vaknade på morgonen visste jag inte alls hur saker och ting skulle bli. Du verkar ha haft en bra söndag. Skönt att du slapp myggen när du var ute i skogen. Har för mig att de inte gillar när det är för varmt. Vet inte om jag sett den filmen men tror jag skulle gilla den.

  2. Va härligt att du gått över mer än 4000 steg. Själv gick jag 13.000 på första gången på länge. Skog o natur är verkligen himla fint 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *