Sista semesterdagen

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra söndag. Detta är min sista semesterdag då jag börjar jobba igen imorgon på radion. Jag började dagen med serien Supernatural säsong tio. Nu har Sam i ett sista försök att hitta ett sätt för Dean att bli av med mark of Cain fått häxan Rowena som är ingen mindre än Crowley the king of Hell mother. Rowena har en inte så vanlig relation till hennes son.

Idag har jag också fått hjälp att städa lägenheten av personal. Jag har också rensat mitt vardagsrumsbord då det var för mycket skräp och saker på det. Satt igång serien Outlander då jag höll på att röja mitt vardagsrumsbord. Jag har kommit fram till säsong tre nu. Claire har hittat Jamie i fängelselistor medan tyvärr har hennes man Frank dött i en bilolycka.

Ikväll har jag kollat på filmen När lammen tystnar på sfanytime.

Handling:

Clarice Starling är en tjej som går polishögskolan i USA när hon får uppgiften av chefen för beteende gruppen att besöka den kända seriemördaren Hannibal Lecter på det fängelse där han hålls inburad. Det är för att försöka få Hannibal att hjälpa dem med att fånga mördaren Buffalo Bill som de jagar. Kommer clarice kunna övertala Hannibal att försöka hjälpa dem så de kan gripa Buffalo Bill?

Recension:

Detta är en klassiker numera. Den kom 1991 och fick hela 5 oscars. Anthony Hopkins som spelar Hannibal fick oscar för sin roll i denna film. Även Jodie Foster som spelar Clarice Starling fick en oscar för sin roll i denna film. Anthony Hopkins och Jodie Foster har en väldigt bra kemi och båda är otroligt bra i rollerna dem spelarFilmen är rankad 22 i topplistan av alla filmer på Imdb. Filmen är baserad på boken The silence of the lambs av Thomas Harris.

Jag ger filmen 4,5/5

Imorgon så ska jag alltså till radion efter att ha haft ledigt i tre veckor. Det har varit tre bra veckor men det har emellanåt varit för varmt för min smak. Jag tänker däremot sluta ett den första veckan på radion för att ta det lugnt i början.

6 svar på ”Sista semesterdagen

  1. Hoppas att det går bra första jobb dagen efter semestern.
    skönt att få hemmet städat innan veckan drar igång med jobb & så.
    Är ju bra att din semester har varit bra 🙂

    Ha en bra dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *