Torsdag och ännu mera regn

Godkväll!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har det fortsatt regna hela dagen och det har även blåst en del. Så jag tog även mina stövlar idag och även mitt paraply. På radion så kollade jag på dokumentär och lite annat. Jag valde att sluta ett idag då de skulle ha stor APT för deltagare men det var frivilligt att vara med. När jag slutade så gick jag till närmsta busshållplats och tog bussen ner till centralstationen. Där gick jag in en sväng till coop och handlade. Sen tog jag bussen hem.

Ikväll har jag kollat på filmen The hunger games: mockingjay part 1 på sfanytime.

Handling:

Katniss är i Distrikt 13 efter att ha överlevt sitt andra hungerspel. Samtidigt är Peeta och några andra i huvudstaden. Katniss går med på att bli deras mockingjay i kampen att ena distrikten mot huvudstaden och President snow. Samtidigt så inser de andra att de måste försöka rädda Peeta och de andra från Huvudstaden. Men ska de lyckas?

Recension:

Detta är den tredje filmen av The hunger games filmerna. Denna film är baserad på boken The hunger games: mockingjay däremot så är den tredje boken uppdelad i två filmer. Detta är enligt mig den film som är sämst av de filmerna som är med i The hunger games. I denna hör man Jennifer Lawrence sjunga The hanging Tree. Något hon själv alls inte gillat. Kan förstå henne då jag själv hatar att höra mig själv sjunga.

Favoritcitat från filmen:  I have a message for President Snow. You can torture us and bomb us and burn our districts to the ground. But do you see that? Fire is catching… And if we burn… you burn with us! Sagt av Katniss Everdeen.

Jag ger filmen 2,5/5

6 svar på ”Torsdag och ännu mera regn

  1. Ja, det regna en hel del igår. Smart att ta stövlar & paraply ☂️. Skönt att inte behöva vara med om man inte vill.
    Hunger games filmen är bra.

    Ha en bra dag! 🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *