Äntligen hemma igen

Godkväll!

Här har det varit tyst då jag åkte upp till mamma och hennes man den 21 December och valde att inte ta med mig datorn. Det har faktiskt varit skönt.

Idag skulle jag ha blivit skjutsad hem men vi valde att jag fick ta tåg hem. Det var visserligen fint väder men det hade varit två olyckor på samma sträcka igår och det hände vid tolv tiden och inte förrän sju på kvällen flöt trafiken på som vanligt igen. Det kändes säkrare att jag tog tåg hem.

Jag åkte tåget som gick fem över 11 från söderhamn. Tågresan tog ungefär 45 minuter. Det var sjukt mycket folk på tåget så jag var glad att jag hittade en plats att sitta på. När jag kom till Gävle så gick jag in på espresso house och beställde en carmellatte. Satt där inne tills det var dags att gå ut till tåget till Uppsala. På tåget till Uppsala upplevde jag inte att det var lika mycket folk. Så vid klockan fyra var jag hemma igen.

Här hemma har jag käkat middag. Efter det så tog jag en varm dusch och tvättade håret. Har känt mig mosig i huvudet sen jag kom hem. Så har valt att kolla på en lättsam film. Det blir ingen filmrecension då jag helt enkelt inte orkar.

Imorgon ska jag på bio. Då ska jag se filmen Hammarskjöld med Mikael Persbarndt i huvudrollen. Jag ser fram emot denna film och har hört att den fått bra kritik. Lägger in trailern nedanför.

8 reaktioner till “Äntligen hemma igen”

 1. Bra att der gick bra med tågresan och säkrast att åka tåg då håller med. Hoppas du mår bättre, men tycker man blir trött då man åkt tåg länge.

  Persbrandt är bra skådis så den ör nog riktigt bra. Skönt att hå på bio.

 2. Så bra att det gick bra att åka tåg hem. Hur gjorde du när du bytte tåg? Gick du direkt till perongen där näst tåg skulle gå ifrån??
  Man är rett trött efter en resa.
  Trevligt att gå på bio 🙂. Hoppas att filmen är bra.
  Ha det bra!

 3. Ibland är det lättare att åka tåg än bil. Skönt att det flöt på och att du hann med en kaffe också på vägen. Du får berätta sen vad du tyckte om filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *