Bättre och åt rätt håll

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra lördag. Började dagen med serien American horror story säsong ett. Denna säsong heter Murderhouse och handlar som det låter som ett hus.

Här är man på bättringsvägen men har tagit det lugnt. Har varit en sväng till Gottsunda och köpt choklad. På vägen hem så körde bussen fel så jag trodde första att jag klivit på fel buss men den vände och körde tillbaka. Däremot körde den chauffören som en galning kändes det som.

När jag kom hem så började jag kolla på filmen Oppenheimer.

Handling:

Film handlar om J. Robert Oppenheimer som är atombombens fader. Den handlar om hur han uppfann atombomberna som släpptes i Hiroshima och Nagasaki. Även personer runt om Oppenheimer som hade stor påverkan på vad som hände är även med.

Recension:

Helt klart den bästa filmen som kom ut 2023 enligt mig. Ingen film har lyckats knäcka denna diamant till film. Jag har aldrig tyckt en 3 timmars film kan vara kort att kolla på. Man satt fastnaglad från första scenen till sista scenen. Denna film känns inte som tre timmar lång. Enligt mig har Christopher Nolan överträffat sig själv. Denna film känns redan som en klassiker trots att jag har sett den bara 1 gång. Christopher Nolan har inte sparat på krutet i denna film bokstavligt talat.

Jag ger filmen 5/5

Filmen fick hela 13 Oscarsnomineringar och var den filmen som fick flest nomineringar. Jag tror filmen kommer få 8-9 stycken Oscars.

Detta är filmen som helt klart vunnit flest andra priser. Den fick bland annat 5 stycken golden globes och 7 stycken Bafta awards.

6 reaktioner till “Bättre och åt rätt håll”

  1. Tycker det är ganska vanligt att chaufförerna inte vet vart dom ska. Väldigt konstigt. skönt att du mår bättre och klart du ska unna dig lite choklad.

  2. Skönt att du är på bättringsvägen. Vi alla är människor & kan göra fel. Men inte kul att åka fel & åka med en buss chaufför som inte kör bra.
    Ophimer filmen är bra 👍.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *