Söndag och biobiljett till Dune part II

Godkväll!

Hoppas er söndag varit bra. Här började jag dagen med serien American horror story säsong ett. Har sett klart den säsongen så tänker börja kolla på säsong två imorgon som heter Asylum. Den säsongen utspelar sig på ett gammalt mentalsjukhus.

Idag har jag också varit in en sväng till Hemmakväll bara för att komma ut en sväng. Blir hemma från radion imorgon då jag är frisk men inte helt hundra i kroppen så är hemma en dag extra. Sen så har jag bokat biobiljett. Jag ska se Dune part II imorgon då jag kunde betala biljetten med poäng. Filmen är 2 timmar och 45 minuter så jag hade tur att jag kunde boka en plusstol så man sitter lite skönare och får mer utrymme åt fötterna. Eftersom jag ska gå imorgon så kostade biljetten bara 600 poäng då jag går innan klockan 17.00.

Biobiljetter måndag – torsdag innan 17.00 kostar 600 poäng.

Måndag -torsdag efter klockan 17.00 kostar 1000 poäng

Fredag – söndag och helgdag kostar biljetterna 1400 poäng.

Ikväll har jag kollat på Men in black på netflix.

Handling:

En vanlig police som spelas av Will Smith blir utvald att få vara med i en hemlig organisation som håller koll på Aliens som är på jorden. Där får han en kumpan som spelas av Tommy Lee Jones som behöver hitta ett rymdmonster som heter Serena och som planerar en intergalaktisk komplott.

Recension:

Filmen är regisserad av Steven Spielberg. Filmen kom 1997.En kul komedi som är baserad på marvelcomics. Den vann en oscar för bästa makeup. Det finns numera fyra men in black filmer men jag har inte sett den sista som heter Men in black internationalDäremot så har jag sett de tre andra.

Jag ger filmen 3/5

10 svar på ”Söndag och biobiljett till Dune part II

  1. Du får berätta sen vad du tyckte om filmen. Ser mycket reklam om den, och är lite sugen på att titta på den, men har inte bestämt mig än.

  2. Så roligt att gå på bio. Det där poängsystemet för att betala biljetten hade jag inte hört talas om, men det låter bra att kunna betala så.
    Det var så längesen jag såg Men in Black att jag knappt minns något mer av den än att jag tyckte att den var rolig.

  3. Går du själv när du går på bio? Tycker det är så modigt när folk frågar det för tycker det r själv så svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *