Black friday

a black friday poster with black balloons
Photo by Ivan Samkov on Pexels.com

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra fredag!

Här började jag dagen med Supernatural och nu har jag kommit fram till den sista säsongen alltså säsong femton. Sam and Dean sörjer då deras mamma blev dödad av Jack som är son till djävulen(lucifer) och har en ängel som mamma. Det är lite trist att det tar slut efter femton säsonger men jag tror att de hade problem att hitta på handling då femton säsonger är rätt lång längd på en serie. Supernatural hade premiär 2005 alltså för 18 år sedan. Jag själv gick i gymnasiet då.

Idag har det varit black friday. Jag har beställt underkläder från Cubus. Det skulle egentligen nästan kosta 700kr men jag betalde bara 377kr då de har 40% på allt om man handlar för minst 100kr.

Ikväll har jag kollat på Nu blåser vi snuten på netflix.

Handling:

En racerförare får utmaningen att frakt en stor mängd öl från Texas till Atlanta. Detta ska han göra under 28 timmar för att klara det. Däremot så är det olagligt så han måste hålla sig undan från polisen. Ska han lyckas?

Recension:

Detta är en klassiker som kom redan 1977. Filmen blev nominerad till en oscar för best film editing. Detta är en väldigt bra komedi att kolla på om man vill skratta.

Jag ger filmen 3/5

12 svar på ”Black friday

  1. Kul att göra lite black friday fynd, jag har köpt på rituals samt 2 julklappar så det känns skönt att pricka av. Hade velat fynda mer men tycker det är nästan samma % hela tiden hela veckan – inget wow moment.
    Kul med serier – kan rekomendera quantum leap och the rabbit hole om du inte sett dem.

  2. Ska man ha något är det väl perfekt att handla då man får det lite billigare. 40% gör en hel del på så dyra saker. Hoppas du är nöjd med det då de kommer.

  3. Jag har inte handlat något än på black week. Jag vet inte vad jag tycker om det. Det luras med priserna & så. Men kul att du har hittat något & beställt.

    Den filmen har jag inte sett på.

    Ha en trevlig helg! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *