En halv dag efter en tuff natt

The one ring som Frodo bär

Godkväll!

Hoppas eran tisdag varit bra.

Här har man varit på radion för första dagen efter att ha varit ledig över Jul och nyår. Det gick bra. Däremot valde jag att sluta tolv då jag inte sovit så bra natten till tisdag!

Så var bara på radion i två timmar idag så han inte göra så mycket. Så klockan var runt ett tiden när jag kom hem. På eftermiddagen har jag kollat på Lord of the rings: the two towers extended edition.

Handling:

Sam och Frodo fortsätter sin resa mot Mordor. De får sällskap av varelsen Gollum som till slut lovar att visa dem vägen till mordor och the black gate. Samtidigt så håller Aragorn, Leogolas och dvärgen Gimli på att spåra upp Orcherna som tog Pippin och Merry. Hur ska detta sluta?

Recension:

Detta är den andra filmen i Lord of the rings filmerna. Filmen är baserad på boken Lord of the rings: the two towers av J.R.R Tolkien. Denna släpptes 2002 så den är 21 år i år. Ettan släpptes 2001, tvåan 2002 och trean 2003. Visste ni att Christopher Lee som splelade Saruman var aktiv under andra världskriget då han jagade nasister. Christopher Lee dog 2015 då han var 93 år gammal. Han spelade också Saruman i hobbitfilmerna. Han som spelade rösten till Gollum heter Andy Serkis. Andy Serkis har vunnit flera priser för sin roll i filmen. John Riley- Davies som spelar Gimli är också rösten till Entern Lavskägge som hjälper Pippin och Merry.

12 reaktioner till “En halv dag efter en tuff natt”

  1. Svårt att sova när man har varit ledig. Jag börjar jobba i morgon onsdag. Skönt med mjukstart.

    God Fortsättning!

  2. Ändå skönt att komma tillbaka till rutinerna igen, jag blir lite list dessa lediga dagar och tycker tiden bara går – utan att användas till något nyttigt. Var väl bra att bara vara där 2 h – då är du pågång men tänker även på ditt bästa så du orkar. Lord of the ring kikade vi på i jul med, är ju ett måste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *