En kall dag med kaffe

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har det varit så kallt. Vi har haft upp mot 20 minusgrader. Har varit på radion men inte gått någon promenad på grund av kylan. Hade idag också en tjocktröja under min jacka då det var så kallt ute. När jag slutade på radion så gick jag ner till centralstationen och där gick jag in på espresso house. Då de har en adventskalender i appen och idag var det att man fick 50% på valfri valfri varmdryck. Jag beställde en carmellatte. Ångrade mig inte en sekund när man kände värmen sprida sig i kroppen när man tog första klunken. Så härligt så när jag druckit upp så gick jag ut till bussen och tog bussen hem.

Här hemma har jag ätit middag Sen har jag duschat och tvättat håret. Det som skulle bli en lång varm dusch blev en snabb dusch då jag märkte att det fanns knappt något varmvatten. Nåja sa till personalen och han kunde fixa det.

Har öppnat dagens gran i min rituals kalender och det var deras charcoal mask. Igår fick jag en shower oil från serien Mehr.

Ikväll har jag kollat på Frozen II på disneyplus.

Handling:

Anna och Elsa är tillbaka. Elsa har börjat höra en röst som hon inte känner igen. De får veta av trollen som också var med i första filmen att historien inte är vad den ser ut att vara. Så båda två är tvungen att ge sig av tillsammans med renen sven, Olaf och Kristoff. På resan upptäcker det bland annat den verkliga orsaken till varför deras föräldrar dog. Ska Elsa hitta vem rösten är och vad den vill henne?

Recension:

Denna film kom 2019 och blev nominerad till en oscar. Filmen blev nominerad till en oscar för bästa orginal song för låten Into the unknown. Detta är en väldigt bra uppföljare till första filmen som kom 2013. Jag såg denna när den kom på bio och såg den på engelska.

Jag ger den 3/5

8 reaktioner till “En kall dag med kaffe”

  1. Sådana där ”godiskaffe” som jag kallar det för är så goda. Däremot har jag unnat mig lite för ofta vilket inte är så bra, Varmvatten vill man allt ha, tur det gick att lösa.

  2. Det var verkligen kallt igår men några 20 minus hade vi inte. Tog inte heller någon promenad igår. Tyckte det var alldeles för kallt. Så gott det låter med en carmellatte. Fast jag inre tycker om kaffe…

  3. Ja, det är ganska kallt ute ❄️😊. Bra att du tog på dig en tjock tröja 👍. Kul med adventskalender där man får en drick lite billigare.
    Det är det värsta jag vet. Duscha kallt. Att avsluta att duscha lite kallt är skönt. Men inte hela dusch processen. Det var bra att du sa till 👍.
    Vore kul om du visa bild på det du får i din adventskalender.

    Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *