En lugn lördag och Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Hallå där!
Hoppas er lördag varit bra. Här började jag dagen med serien Supernatural säsong ett på hbomax. Sa i förra inlägget att jag skulle skriva ett inlägg idag om bara Supernatural. Insåg dock att det kommer jag göra när jag kommit hem från Hälsingland.
Då det kommer ta tid och eventuellt att det kommer bli flera inlägg om den serien då den fick 15 säsonger.

Idag var jag och gick nere vid vattnet och det blåste en hel del. Gick hem och vilade lite för att sedan ta bussen till Uppsala. Där var jag in på pressbyrån men hittade inte vad jag sökte så det blev en annan dryck jag köpte inför resan imorgon. Så har gått över 6000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott på hbomax.

Handling:

Newt Scamander får ett uppdrag att hitta Credence av ingen mindre än Albus Dumbledore. Credence är i Paris för att försöka få veta vem han egentligen är. Samtidigt så har Grindelwald lyckats rymma när han skulle föras från USA till Europa. Hur ska detta sluta? Plus att man får veta varför Dumbledore inte kan slåss mot Grindelwald.

Recension:

Detta är den andra filmen i Fantastiska vidunder filmerna. Den kom 2018 och jag såg denna redan på bio. När jag fick veta att de hade castat Jude Law som Albus Dumbledore visste jag att detta skulle bli riktigt bra då vi har Johnny Depp som Grindelwald. I denna film får man även träffa Trollkarlen Nicolas Flamel. Han nämns i den första Harry potter filmen och i boken som den som uppfann de vises sten.

Imorgon så ska jag åka upp till Häslingland och vara hos min mamma och hennes man i en vecka. Tåget går tio över ett från Uppsala och sedan tar jag tåg från gävle vid 15 tiden. Får se när jag är i söderhamn. Tar med datorn upp då jag inte klarar en vecka utan den 😊

2 reaktioner till “En lugn lördag och Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *