En varm dag och Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här började man dagen med serien Fringe på hbomax. Har börjat kolla på säsong tre nu, har förut inte kollat såhär långt.

Efter det så åkte jag en sväng till Gottsunda för att handla så jag klarar mig fram tills på söndag. På söndag åker jag upp till Hälsingland och stannar där en vecka.

I eftermiddag så gick jag en promenad i skogen. Det blev 6000 steg idag. Det var då jag tog bilden. När jag kom hem så dushade jag och sen gick jag ner och startade tvättmaskinen då jag behövde tvätta inför söndagen. Började också kolla på Supernatural från början. Tänker göra ett eget inlägg om Supernatural imorgon.

Ikväll har jag kollat på Fantastiska vidunder och var man hittar dem på hbomax.

Handling:

Newt Scamander än en trollkarl från England som kommer med sin koffert, full med fantastiska vidunder till New York. Efter en liten olycka lyckas vissa av dessa ”djur” rymma. Han måste leta upp dem så han kan lägga tillbaka dem i kofferten innan någon annan märker något. Samtidigt så börjar konstiga saker hända runt om New york och frågan är vad som händer, är det djuren eller något mer ondeskefullt?

Recension:

Denna film kom 2016 och jag såg den på premiärdagen. Filmen fick faktiskt en oscar för Best Achievement in Costume Design. Denna film är magisk tycker jag och jag älskar de djuren Newt har med sig. Speciellt gillar jag som kallas för Niffler. Lägger in en bild på den här nedanför.

9 reaktioner till “En varm dag och Fantastiska vidunder och var man hittar dem”

  1. Jag tycker så mycket om den filmen, att jag till och med köpte boken som heter samma (filmmanuset i den). Har typ nästan alla böcker man kan få tag i vad gäller Harry Potter-gengren. 😀

    Mysigt med promenad i skogen förresten, borde jag göra mer med mina kids.

  2. Så vackert det var. Att vara ute i naturen är allt något speciellt. Helt klart har du börjat röra på dig mer.. Hoppas det känns bra.

  3. HBO är något käkar ska ska börja med då man är så trött på Netflix. Va härligt att du kunde gå i skogen 🌳

  4. Så härligt att gå i skogen 🌿. Hur lång är den rundan i skogen?
    Kul att du ska åka till Hälsingland. Fantastiska vidunder är en mycket bra film tycker jag 😊.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *