En solig söndag och The maze runner

Hallå där!

Hoppas er söndag har varit bra. Här har man tagit det lugnt. Började dagen med Supernatural. Nu har en tjej som kallas Charlie dykt upp i handlingen och tycker hon är rätt häftig som karaktär. Dean har fortfarande mark of Cain och mår inte så bra.

Var in en sväng till Gottsunda och handlade. Annars så var jag ute på en liten promenad i det soliga vädret. Knäppte några kort med mobilen innan jag gick in och hämtade min lilla digitalkamera.

Ikväll har jag kollat på The maze runner på disneyplus.

Handling:

En ung kille vaknar upp i en hiss. När hissen kommit upp så står det ett gäng killar i hans ålder och stirrar på honom. Han får info att han kommit till något som kallas gläntan och att varje månad kommer hissen upp med en ny person. Han får också veta att det som omgärdar gläntan är något dem kallar the maze. Efter ett tag så får han tillbaka minnet att han heter Thomas. En mening som alltid finns i hans huvud är Wicked is good. Efter bara några dagar kommer hissen upp med en e ny person, denna gång en flicka. Efter ett tag så inser Thomas att de måste försöka ta sig ut genom the maze om de vill ha en chans att överleva? Kommer de lyckas?

Recension:

Denna film kom 2014. Filmen är baserad på boken The maze runner av James Dashner. En vädigt bra action och Sci-fi film. En underhållande film.

Jag ger filmen 3/5

Dylan O´Brien som spelar Thomas har vunnit flera priser för sin roll i denna film. Tjejen spelas av Kaya Scodelario som heter Teresa i filmen. Hon har inte vunnit men varit nominerad till ett pris för sin roll i denna film.

12 reaktioner till “En solig söndag och The maze runner”

  1. Trots att det har varit soligt väder här med så var jag inte ut idag. Men skönt att komma ut på en promenad i solen när den är framme. Jag har inte sett filmen men jag känner till böckerna 🙂

  2. Vädret var helt ok igår. Var ute på en kortare promenad igår då det var så tungt på jobbet. Både jag och min kollega smet iväg ett par minuter var och genast kom energin tillbaka.

  3. Skönt med en promenad i det soliga vädret ☀️som var igår söndag & som det är idag måndag 😊. Alltid måste man handla något. Du får visa bilderna som du tog. Skulle vara kul 🙂.
    Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *