En varm onsdag och Zootropolis

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har man varit inne och tagit det lugnt. Är piggare men är fortfarande trött i kroppen. Började dagen med att kolla på Avatar på disneyplus.

Så har inte gjort så mycket annat än kolla på serier eller filmer. Har duschat och tvättat håret vilket var skönt då det är runt 25 grader varmt här. Har också två fönster öppna 24 timmar om dygnet. Plus att jag vattnar blommorna varannan dag nu när det är så varmt. Har läst ett kapitel i boken The 100: Rebellion.

Ikväll har jag kollat på Zootropolis på disneyplus.

Handling:

Judy Hopps är en kanin som utbildar sig till polis. Efter det så får hon jobba i Zootropolis. Där har 14 olika djur försvunnit utan att någon vet hur eller var de har tagit vägen. Judy får uppgift att hitta en av djuren som försvunnit. Kommer hon lyckas hitta någon av djuren och ta reda på varför de försvunnit?

Recension:

Denna film kom 2016 och jag såg den redan på bio. Detta är en animerad film och rösten till Judy Hopps görs av Ginnifer Goodwin. Som annars är med i serien Once upon a time. Soundtracket till filmen heter Try everything och sjungs av ingen mindre än Shakira som också gör rösten till Gazelle. Filmen är en av de bästa animerade filmerna som någonsin har gjorts enligt mig. Lägger in låten try everything med shakira under.

Denna film fick en oscar för Best Animated Feature Film of the Year 2017. Filmen vann också en golden globe för Best Motion Picture – Animated.

Imorgon är det torsdag. Jag är mycket bättre men ska vara hemma från radion men ska gå till radion på måndag har jag tänkt. Ska däremot åka till Gottsunda och handla hade jag tänkt.

5 reaktioner till “En varm onsdag och Zootropolis”

  1. Skönt att du mår bättre. Men klokt att stanna hemma hela veckan. Ett tips! Stäng fönstren. Så du inte får in värmen. Öppna upp istället på kvällen då det är svalare ute 😊.
    Säger som Madde. Ska inte klaga. Men inte van vid sån här värme än. Att duscha är skönt när det är varmt. Hoppas att du hittar det du vill ha på Gottsunda.

    Ha en skön helg!

  2. Jag börjar märka nu hur det blir varmare i lägenheten, så det börjar bli dags att ta upp fläktar från källaren. Än så länge kommer det in lite luft, men snart kommer inte fönstren kunna vara öppna på dagarna.

    Är det nya Avatar du kollar på? Såg att det kommit ut nu. Lär få dela upp den i tillfällen med tanke på hur lång den är. 🙂

  3. Skönt att du mår bättre och har duschat och tvättat håret. Ja det är varmt nu men jag njuter för fullt av värmen nu. Jag har själv haft balkongdörren öppen om kvällarna 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *