En varm torsdag med inslag av ångest och filmen Armageddon

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit hemma. Är frisk men valde att vara hemma idag för att ta det lugnt. Började dagen med att kolla på serien Fringe säsong ett på hbomax.

Vid tolv tiden åkte jag buss till Gottsunda för att handla lite. Var dum nog att köpa två redbull som jag drack så nu sitter jag med ångest. Köpte även ett paket med mina favorit majskakor. Sen hade de erbjudande på marinad då man fick köpa 6 st påsar för 30kr så jag köpte 6 st sådana till min mor.

Idag åt jag middag på basen och det var oxpytt och stekt ägg. Ja ni läste rätt de har äntligen fått tag på ägg. Det var väldigt gott med att kunna äta ägg igen.

Ikväll har jag kollat på Armageddon på disneyplus.

Handling:

Bruce Willis spelar Harry S. Stamper som är oljebrorrare och har ett gäng anställda. Nasa har insett att en Astroid är på väg mot jorden och inser att om den krockar med jorden kommer ingen överleva. De inser också att det inte hjälper att skicka upp en atombomb då den är för stor så det enda som hjälper är att de måste borra på asteroiden och komma till ett viss djup för att kunna spränga den så den delas i två delar. Så de tar kontakt med Harry och ber honom hjälpa dem att rädda jorden. Harry säger att han då vill ha med sina anställda. De skickas upp i två rymdraketer men frågan är om de kommer lyckas och vilka som kommer överleva?!

Recension:

Denna film kom 1998. Den var nominerad till fyra oscar för bland annat best music, orginal song för låten I dont want to miss a thing. I denna film är också Ben Affleck, Michael Clarke Ducan och Liv Tyler med. Detta var innan Michael spelade John Coffee i Den gröna milen. Michael gick tyvärr bort i sviterna av en hjärtattack 2012.

Visste ni att vi har en svensk skådespelare med i denna film då Peter Stormare spelar den ryska astronauten på rymdstationen som de stannar för att tanka rymdfärjorna på. Detta är en katastroffilm och en riktig blockbuster. Denna film är 2 timmar och 31 minuter lång.

Imorgon är det fredag och då har jag inget speciellt planerat. Vad man gör beror på hur varmt det är.

5 reaktioner till “En varm torsdag med inslag av ångest och filmen Armageddon”

  1. Mycket varor som fattas i affärerna nu, men vi har haft tur att alltid fått tag i. Däremot saknades mycket då jag skulle beställa mat till jobbet för någon vecka sen.

  2. Va ju inte bra att få ångest. Man kan få ångest över saker man köpte. Man ångrar det. Gjort är gjort. Å kommer inte va sista gången heller. Snällt av dig att köpa marinad påsar till din mamma 👍.
    Vad bra att ditt boende har fått in ägg. Ägg är så gott & bra att äta 😋.

    Tror jag har sett Armageddon.

    Ha en bra helg!

  3. Vart såg du filmen armageddon? Såg den för flera år sedan och skulle vilja se om den. Att fringe har kommit till HBO visste jag inte, även det var en serie jag såg för längesen och skulle vilja se om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *