Fortfarande feber, min vinst och filmen The boogeyman

Hallå där!

Igår så fick jag hem mina almanacka från personligalmanacka.se som jag beställt då jag vann ett presentkort på personligalmanacka.se på instagram. Bilden visar min almanacka.

Hoppas ni mår bra och att er onsdag har varit bra. Här har man tillbringat dagen i soffan. Jag har fortfarande feber så har inte varit så pigg. Idag har jag kollat på Supermatural säsong tio.

Idag har jag också haft dålig smak i munnen så det har varit svårt att äta och dricka. Pratade med mamma och hon sa att det brukar komma från magen. Så bad personalen att komma upp med smoothies. Trodde den skulle komma med ett glas men personalen kom upp med en hel tillbringare. Vilket var schyst så har druckit några glas. Har däremot mer kvar.

Nu håller jag på att kolla på The boogeyman på disneyplus.

Handling:

Sadie Harper och hennes lillasyster Sawyer bor tillsammans med sin pappa Will och samtidigt så sörjer dem sin mamma/fru som tragiskt gått bort i en trarfikolycka. Will är terapeut och en dag får han besök av en desperat patient som vill ha hjälp. Patienten lämnar efter sig en övernaturlig varelse som livnär sig på offrens lidande.

Denna film är baserad på en short story som heter The boogeyman av Stephen King.

Recension:

Jag tycker detta var en väldigt bra skräckfilm. Jag hoppade till flera gånger. Den är lagom lång. Gillar du filmer som The black phone och The cojuring så tror jag att du kommer gilla denna också.

Jag ger den 4/5 då det fanns stunder där det inte hände så mycket.

8 reaktioner till “Fortfarande feber, min vinst och filmen The boogeyman”

  1. Grattis till vinsten på personlig almanacka 😀👏🏻. Den vinsten skulle jag behöva då jag har tänkt att beställa en ny i dagarna.
    Tråkigt att du är sjuk & har feber. Skönt att du orkar se serie. Gott med smoothies. Det dricker jag varje morgon. Kan du ta reda på vad dem hade i den smoothien??

    Krya på dig! Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *