In the name of ångest

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bättre än min. Här har dagen präglats av ångest. Var på radion och kollade på serie och gick en promenad. Däremot ca vid tio i två så hade jag sådan ångest att jag valde att gå hem. Jag gick ner till centrum för att där ta bussen hem.

Här hemma har jag tagit vid behovs medicin två gånger vilket är max vad jag får ta. Har ätit middag på basen vilket var snittsel och ungsstekt potatis.

Har tagit beslutet att vara hemma imorgon pga hur jag mår.

Ikväll har jag kollat på Dumma mej på viaplay.

Handling:

Gru avgudar allt som är ont. Hans arsenal som innehåller krymp och frysstrålar. Även stridsklara farkoster för både land och luft som gör att han övervinner allt som kommer i hans väg. Miniorerna kommer från denna film.

Recension:

Detta ät den första dumma mej filmen som kom 2010.Filmen blev nominerad till en BAFTA Award. En film som är perfekt att kolla på tex om man har ångest. Man kan inte annat än älska minionerna.

Höll på att glömma säga att jag idag har bokat biljett till att på fredagkväll ska jag på bio och se Insidious: the red door och troligtvis får jag med en av mina bästa vänner som också vill se den.

2 reaktioner till “In the name of ångest”

  1. Inte kul att ha ångest. Skönt att du gick hem & tog det lugnt. God mat. Skönt att vara hemma en dag extra. Hoppas att du mår bättre snart 🙏🏻.

    Ta hand om dig och va rädd om dig🍓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *