Lördag, in till uppsala, många steg och Avatar: the way of water

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här började man dagen med Supernatural säsong åtta på Hbomax. Dean har nyss flytt skärselden och hittar att Sam levt ett ”vanligt” liv. Serien är riktigt bra men vill inte lämna för mycket spoilers heller..haha 😎

Efter det att jag ätit lunch så tog jag bussen till Uppsala. Där var jag in på hemmakväll och köpte lösgodis och läsk. När jag var klar så gick jag till centralstationen för att där ta bussen hem. När jag kom hem så gick jag ner till basen med en ikea kasse med tvätt. Där satte jag igång en maskin med kläder då min tvättmaskin är fortfarande sönder. Passade på att äta ett mellanmål som bestod av två mackor.

Efter att ha vilat så gick jag ut på en promenad. Det var två rundor och emllan dessa gick jag hem för att ta på mig myggmedel då jag skulle gå i skogen den andra biten. Så har nästan kommit upp i 7000 steg idag. Känner mig rätt trött i kroppen. Har märkt själv att jag inte är så bra att uppfatta kroppens signaler när den tycker jag behöver vila. Fattar ni vad jag menar?

Ikväll har jag kollat på Avatar: the way of water på disneyplus.

Handling:

Välkommen tillbaka till planeten Pandora.

Jake Sully och Neytiri har fått fyra barn och denna film utspelar sig mer än tio år senare än första avatar filmen. Åter igen kommer sky people (människorna) till Pandora. Jake och hans familj är tvungen att söka sig till andra platser där de aldrig förut varit. Allt för att komma bort från människorna men samtidigt inser de att de är tvungen att slås mot människorna för att få leva i fred på pandora.

Recension:

En storslagen film som är en bra fortsättning på den första filmen. Den är inte lika bra som den första men med tanke på vilken succé den första blev så är det inte lätt att göra en lika bra uppföljare. Den kändes inte så lång för att vara 3 timmar och 12 minuter lång.

Jag ger filmen 3/5

6 reaktioner till “Lördag, in till uppsala, många steg och Avatar: the way of water”

  1. Det är svårt att lära känna kroppens signaler. Men av vad jag kan läsa här i din blogg tycker jag ändå att det låter som en bra balans mellan aktivitet och vila. Du valde ju aktivt att jobba halva dagar på jobbet häromveckan. Det är ett bra exempel på att du ändå känner när du behöver sänka tempot.

  2. Ibland är det svårt å veta kroppens signaler. Men visa dagar så vet jag. Jag lär mig om min kropp varje dag 😊. Det är bra att du lägger in vila efter att du har varit aktiv. Drygt att din tvättmaskinen fortfarande är trasig. Skönt att få lite kläder tvättade.
    Avatar 2 tycker jag va bra.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *