Onsdag, framsteg och en portion ångest

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Här har man varit på radion. Jag hade indiemöte med en av handledarna. Vi gjorde mål för de kommande två veckorna. Jag tog upp att jag ska spela in nästa onsdag. Sen tog jag upp att pga mitt psykiska mående inte har varit så bra så tänker jag sakta öka min arbetstid. Idag så var jag där till klockan ett istället för tolv. Jag kommer jobba de tiderna imorgon också. Sen nästa vecka ska jag jobba till ett på måndag 0ch sedan på tisdag försöka jobba till två. Har tänkt att veckan efter gå upp till fulltid vilket är 10-15. Vill som sagt ta det i min takt. Handledaren tyckte det att är nog bra att ta det en timme i taget. Då jag varit hemma från radion ett tag då jag var ledig i två veckor över jul och nyår.

Så idag så slutade jag ett och det gick bra. Gick till busshållplatsen och tog bussen direkt hem. Här hemma har jag duschat och tvättat håret. Tänkte mig inte för men upptäckte att man ska ta bort mascaran innan man duschar. Kan ju säga att jag såg rolig ut när jag upptäckte att mascaran inte var vattenfast 😂

Ikväll blir det ingen filmrecension då jag inte har orken då jag är trött plus har lite ångest.

11 reaktioner till “Onsdag, framsteg och en portion ångest”

  1. Skönt att ändå få möjlighet att rampa up i sin egen takt, det är ju så viktigt att man kan göra det så man känner att det funkar. Ibland går det helt enligt plan, andra gånger kanske man behöver rama upp ännu saktare, men ta det som det kommer tänker jag så kommer det gå fint.

  2. Så skönt att du kan ta upptrappningen på jobbet i din takt. Det är ju det bästa tror jag att man får styra tiderna på det sättet. Jag tänker att chansen då ökar att man snart är tillbaka fullt ut än att man ska börja för tidigt. Haha, ja man ser lite rolig ut när mascaran är överrallt.

  3. Så bra att det gick bra att jobba en timma till, till 1. Klokt att öka lite i taget 👍🙂.
    Å nej 😊 Jag använder aldrig vattenfast mascara. Att ha vanlig mascara går ju bort lätt.

    Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *