Serien Grimm och filmen Jungle Cruise

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har man tagit det lugnt då man inte är helt frisk från förkylningen. Så det blir att vara hemma imorgon då jag vill vara helt frisk innan jag går tillbaka till radion. Idag har jag kollat på serien Grimm säsong ett. Denna serie har jag i seriebox med alla sex säsonger.

Serien har bara sex säsonger. Den första säsongen kom ut 2011 och den sjunde och sista säsongen kom ut 2017. Serien handlar om Polisen Nick som får besök av hans morssyster. Hon frågar honom om han sett något konstigt på sistone. Hon berättar att han är en Grimm. Han kan se wessen som kan beskrivas som att vanliga personer has a monster within. Detta är en av mina favorit serier. Vet ni jag gör ett eget inlägg om denna serie där jag kan förklara lite mer ingående.

Idag har jag kollat på filmen Jungle Cruise på disneyplus.

Handling:

Filmen handlar om att Lily som vill hitta The tears of the moon som sägs kunna bota vilken sjukdom som helt. När hon åker ner till amazonas för att hitta en båt och en skeppare som kan hjälpa henne. Då stöter hon på Frank som säger att han kan hjälpa henne. Men frågan är vem Frank egentligen är och kan han ta henne igenom amazonas som innehåller en hel del farliga djur och människor.

Recension:

Denna film kom 2021. Denna film såg jag två gånger på bio. I rollerna Lilys ser vi ingen mindre än Emily Blunt och som Frank ser vi Dwayne Johnson. Om ni inte känner igen namnet Emily Blunt är hon mest känd för sin roll i A quiet place och A quiet place part II . Emily Blunt har också en roll i filmen Oppenheimer så vem vet om hon kommer få sin första Oscarsnominering.

Filmen är baserad på en av åkatraktion på disneyland med samma namn. En bra komedi med en hel del spänning i. Emily Blunt visar att hon är bra skådespelare oavsett om det är skräckfilm eller disneyfilm.

Jag ger filmen 3/5

12 reaktioner till “Serien Grimm och filmen Jungle Cruise”

  1. Låter bra att vara hemma tills du är helt frisk, man vill ju inte smitta ner någon även om risken är liten i slutet av en förkylning såklart. Grimm tror jag vi såg för längesedan – men minns inte så mycket mer. Får bli nästa serie att kolla tror jag.

  2. Grimm har jag sett, det är en otroligt bra serie enligt mitt tycke. Jag gillar sånna filmer/serier som är mer eller mindre övernaturliga. Och även så att man ibland får tänka till lite granna om det kan ske i verkliga livet.

  3. Låter väl bra att du är hemma någon dag extra så du verkligen hinner bli frisk. Du hinner ju inte tillbaka till jobbet igen innan du blir sjuk. Det har bara gått runt för dig nu ett tag.

  4. Låter klokt att vara hemma denna gången tills du är helt frisk. Så du inte åker på att bli sjuk igen. Låter som en skön söndag. Att kolla serie 🙂

    Krya på dig! Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *