Söndag, strömavbrott och lite annat

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural säsong tolv. Crowley har Lucifer (djävulen) i koppel bokstavligt talat. Denna säsong blir mer intressant ju längre jag kollar.

Efter att ha ätit lunch så gick jag ner till Coop och handlade lite. Sen så på eftermiddagen så duschade jag och tvättade håret. Satt mig och kolla på en serie när helt plötsligt elen försvinner. Det visade sig vara ett elavbrott och det var tydligen här i Sunnersta och Gottsunda. Vet inte hur länge men efter en bra stund så kom elen tillbaka. Däremot så behövde jag hjälpa personalen så allt fungera då vi hade problem med dörrarna som stängs automatiskt om brandlarmet går eller elen försvinner. Det visade sig vara en knapp man behövde trycka på för elen till saken som håller dörrarna öppna fungerar.

Jag känner mig inte helt 100% i kroppen så har bestämt att jag ska vara hemma imorgon. Däremot tänker jag gå på radion på tisdag har jag tänkt.

Ikväll har jag kollat på filmen The prodigy på viaplay.

Hanldling:

Saras Son Miles visar upp ett skrämmande beteende. Han visar upp ett beteende som oroar henne. Något känns inte som det ska. Sara lyckas spela in när Miles pratar i sömnen och tar det till en person. Frågan är vad som händer med Miles och kommer Sara och hennes man kunna hjälpa Miles.

Recension:

Denna film kom ut 2019. Jag såg denna när den kom på bio. En bra skräckfilm med en liten annorlunda handling. Den handlar bland annat om att vissa av oss på jorden tror att någon som dött, själen av den kan komma tillbaka i en annans kropp. Det är det som kallas Reincarnation på engelska. Denna film slutar på ett sätt som möjliggör att en uppföljare kan göras…

Mamman spelas av Taylor Schilling som är mest känd från serien Orange is the new black. Miles spelas av Jackson Robert Scott som också är med i serien Locke & Key. Jackson Robert Scott blev nominerad för ett pris för sin roll i denna film.

Filmen får 3,5/5

12 reaktioner till “Söndag, strömavbrott och lite annat”

 1. Sån tur att det inte var ett långt strömavbrott, för det kan vara besvärligt på många sätt.
  The Prodigy låter som en film jag vill se. Jag tycker att det är intressant med både filmer och böcker om reinkarnation.
  Hoppas att du mår bra snart.

 2. Skönt med en dusch. Inte kul när strömmen går. Hörde det på radio i morse. Att Uppsala hade strömavbrott. Men skönt att den kom tillbaka igår.
  Tur att det fanns en extra knapp att trycka på till era dörrar. Så dem fungerar när strömmen är av.

  Jag är trött, mensvärk & ingen alls lust att gå till jobbet idag. Men jag åkte till jobbet ändå för det är en plikt & jag vill inte förlora pengar på grund av att det inte är någon bra dag. Då ska jag vara sjuk.

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *