Lördag, serie och filmen Avatar

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural säsong tolv. I ett avsnitten så blir Dean så förhäxad av en häxa att han inte vet sitt namn och kallar lampa för lightstick.

Idag har jag tagit det lugnt så har bara varit ute på en liten sväng för att få en nya frisk luft.

Har idag kollat på Avatar på disneyplus.

Handlimg:

Jake Sully skickas iväg till Pandora. Egentligen var det hans bror som skulle åka iväg men innan mördas han. Så han åker iväg. På pandora får han en egen avatar som är en blandning mellan människors dna och infödingarnas som kallas Navi. Han får en uppgift att hitta ett sätt att få infödingarna att flytta. Däremot så får han känslor för en av tjejerna och måste snabbt ta beslut på vilken sida han kommer att kriga på?

Recension:

Denna film kom 2009. Detta är en av de bästa filmerna någonsin som har gjorts enligt mig. Den är rätt lång då den är 2 timmar och 43 minuter. Denna film har numera en uppföljare som kom 2022 och heter Avatar: the way of water. Jag tycker att den första är den bästa filmen då jag anser att första timmen på den andra är rätt seg.

I rollerna ser vi Sam Worthington, Zoe Saldana och Sigourney Weaver. Filmen vann 3 stycken oscars men var nominerad till nio stycken oscars.

Det är den filmen som spelat in mest pengar på bio någonsin.

Jag ger filmen 4,5/5

10 reaktioner till “Lördag, serie och filmen Avatar”

  1. Jag tycker att Avatar är en bra film, det är en film som jag kan se på flera gånger. Såg tvåan för nån månad sen, den var bra, men dock inte lika bra som första filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *