Tisdag, problem med mobilen och Natt på museet

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit på radion. Har kollat på dokumentär och börjat skriva manus för mitt nya program. Idag var det bättre väder så jag kunde gå en promenad. Så har gått runt 6000 steg idag. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att ta bussen till Gottsunda.

Där hämtade jag något jag beställt. Sedan så var jag på willis. Sedan tog jag bussen hem. Har tyvärr fått problem med min mobil. Däremot är det något som kan bytas ut då det är laddaruttutaget i mobilen som blivit glappt på något sätt. Trodde först att det var att jag behövde nya laddarsladd men idag fick jag nya i brevlådan som jag beställt men har fortfarande problem. Så ska till gränby imorgon för har hittat ett ställe de kan göra det på ca en timme. Så ska prata med handledare imorgon och fråga om jag kan sluta vid tolv för det kan ta tid att ta sig till och från gränby.

Ikväll har jag kollat på Natt på museet på disneyplus.

Handling:

Larry får jobb som nattvakt på ett museum. Det han inte vet innan är att på natten vaknar allt på museet till liv. Samtidigt så vill de tre gamla nattvakterna sno den saken som gör att allt vaknar till liv. Bland annat finns en apa som kallas Dexter.

Recension:

Denna film kom ut 2006. I rollen som Larry ser vi Ben Stiller. En bra och rolig komedi som man kan se med sina barn om man har några. Jag tycker det är en bra film om man vill ha någon lätt och rolig film att se på.

Imorgon ska jag som sagt till radion men det blir förmodligen en kort dag då jag är tvungen att åka till gränby för att få min mobil lagad.

Oj hade helt glömt av att jag skulle visa jeansjackan men det får bli imorgon.

10 svar på ”Tisdag, problem med mobilen och Natt på museet

 1. Inte alltid lätt att veta vad det beror på med mobiler. Nu har du ju testat med ny sladd och du vet att det är samma då. Kanske de på mobilaffären kan ge ett konstnadsförslag på vad lagningen ska kosta så ser du ju om det är värt det. Det ska väl inte behöva bli så dyrt kan man tycka när det bara är uttaget det verkar vara.

  Tack för filmtips

 2. Dessa mobiler alltså. Skaffade mig en ”ny” igår, ingen värsting men tycker det är hutlösa priser på dom. Håller på att lära mig den nu och det ska vara en grym kamera vilket är bra. Min gamla hade en rätt kass.

 3. Hoppas att du får ordning på mobilen. Störande. För oftast är det ju nu för tiden att man bara har mobilen som man kan kontakta en.
  Skönt med bättre väder. Va rett okej väder här igår. Idag regn här i Västerås 💦.

  Ha en bra dag!

 4. Tänkte nämna Madeleines tips ovan, om att uttaget kanske behöver rengöras, särskilt om det glappar. Det har hänt mig också. Funkar det inte alls att ladda är det bra att lämna in den. Irriterande ändå när det inte fungerar som det ska.

 5. Pingback: Veckans bästa v.31 – Corkystyle.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *