Åska, regn och filmen Deep blue sea

woman walking with umbrella in rain
Photo by Victoria Rain on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit på radion för första dagen efter semestern. När jag tog bussen till radion så regnade det inte. Däremot när jag hade varit på radion en stund började det hällregna och åska. Det mullrade på bra ett tag. Så det blev ingen promenad medan jag var på radion pga regnet och åskan. När jag slutade så hade det slutat både åskat och regnat så kunde gå ner till centrum. Väl där tog jag bussen hem. Medan jag var på radion så träffade jag min bästa vän och fick en jeansjacka av henne. Den tänker jag visa imorgon. Har gått ungefär 6000 steg idag trots vädret vilket känns bra.

Ikväll har jag kollat på Deep blue sea på sfanytime.

Handling:

Ett gäng forskare arbetar på något som förut var ubåtstjosan och som nu är labb där de har flera stora bassänger de har hajar som de forskar på. De försöker få fram en medicin mot alzheimers. En av de som bidragit med pengar besöker forskarlabbet och plötsligt så går något snett och en av forskarna får ena armen avbiten av en av de stora hajarna. Plötsligt så går allt på tok och de inser att de måste hålla ihop om de vill överleva.

Recension:

Denna hajfilm kom 1999. En av de största rollerna spelas av Samuel L. Jackson. Vi har också en svensk skådspelare med då Stellan Skarsgård är med. Han är den som får ena armen avbiten. Detta är en gammal favorit som man kan se flera gånger utan att tröttna.

Imorgon är det tisdag. Hoppas vi får bättre väder än idag. Ska som vanligt till radion och börja jobba med mitt nya manus. Har nämligen bestämt att göra ett program om den senaste filmen jag såg på bio.

4 reaktioner till “Åska, regn och filmen Deep blue sea”

  1. Så roligt att du fastnat för den filmen. Jag gillade också hajfilmer ett tag, det fanns ju många filmer då på den tiden. Samt det har regnat och åskat fram och tillbaka här också, men man får ta sig ut mellan skurarna som du gjorde och skönt att du kom upp i 6000 steg.

  2. Tur du hade att du klara dig från regnet när du skulle till & från jobbet. Jag kände igen filmen. Å tror jag har sett den 🙂

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *