Torsdag, chernobyl och Dungeons and dragons: honor among thieves

two wrecked white and yellow bump cars surrounded with trees
Photo by Wendelin Jacober on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här började dagen med miniserien Chernobyl. Har kommit till det andra avsnittet. Om ni undrar så handlar den miniserien om kärnkraftsolyckan i Tjernobyl 1986. Då exploderade en av deras reaktorer efter att de anställda försökt göra ett säkerhets test av reaktorn. Miniserien fick 10 stycken emmys och två golden globe.

Var ner till Coop en sväng för att handla. Sen har jag varit ut på en liten kvällspromenad så har gått över 7800 steg idag.

Ikväll har jag kollat på Dungeons and dragons: honor among thieves.

Handling:

En grupp bestående av fyra personer ger sig ut på en jakt efter en relik. De fyra personerna består av tjuven Edgin , Holga barbaren, Doric och Simon som är en trollkarl. Edgin letar samtidigt efter hans dotter som han inte riktigt vet vart hon har varit medan han har suttit fängslad.

Recension:

En bra film som har innehåller både action, äventyr och fantasy. Filmen innehåller också en hel del humor. Filmen är spännande från början till slutet. Den är lagom lång då den är 2 timmar och 15 minuter. Edgin spelas av Chris Pine som också är med i filmen Unstoppable och i filmen Wonder Woman. Holga spelas av Michelle Rodriguez som är med Fast & furious filmerna och även i filmen Avatar som kom 2009. Doric spelas av Sophia Lillis som också spelar i filmen It från 2017 och It: chapter two från 2019. Simon spelas av Justice Smith som spelar i filmerna Jurassic world: fallen kingdom och Jurassic world: Dominion.

Detta är en film som jag skulle rekommendera om man gillar fantasy och äventyr. Det är lite sagan om ringen känsla över denna. Det är 11års gräns på filmen på bio. Numera finns filmen att både köpa och hyra tex på sfanytime.

3 reaktioner till “Torsdag, chernobyl och Dungeons and dragons: honor among thieves”

  1. Miniserier är perfekt, lagom många avsnitt så man orkar kika klart, andra serier med säsong efter säsong tenderar att Ebba ut. Över 7000 stag är ju toppen, bra att ha ett mål

    1. Skönt med en kvälls promenad. Mini serier kan va sköna att se. För vanliga serier kan va långa ibland. Lite jobbigt att se dem.

      Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *