Växlande väder och filmen M3gan

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här började man dagen med Chernobyl. Har kommit fram till det tredje avsnittet av fem. Nu försöker en forskare spelad av Emily Watson ta reda på hur reaktorn kunde explodera genom att intervjua personalen som ligger på sjukhuset i Moskva.

Idag har jag varit in till Hemmakväll och köpt lite lösgodis till helgen. Här har det svängt en del i vädret. Här har det åskat, regnat och även varit sol och fint väder. Har gått en del så har fått ihop över 7000 steg.

Idag åt vi Pulled pork som middag på basen. Det var så gott.

Ikväll har jag kollat på M3gan.

Handling:

Gemma blir helt plötsligt vårdnadshavare till sin systerdotter Cady efter att båda hennes föräldrar dött i en bilolycka. Gemma jobbar på ett teknikföretag där de uppfinner olika sorters dockor. På företaget har hon börjat göra en prototyp som kallas m3gan och Gemma får idén att sammanföra Cady och M3gan. Snart inser hon att m3gan har en ond sida som hon försöker gömma.

Recension:

En bra skräckfilm som är gjord av James wan som bland annat har gjort Saw och The conjuring. Filmen finns nu att köpa och hyra på tex sf anytime. Filmen får 4/5 av mig.

Jag såg denna film redan på bio och hade tur så vann två biljetter så jag kunde se den gratis med en vän. Denna film kommer få en uppföljare som är har väntad premiär 17 Januari 2025.

Imorgon är det lördag. Hoppas det blir bättre väder än idag. Om det är det så ska jag ut på en längre promenad har jag tänkt. Var ute en sväng nu och det har blivit underbart väder. Som de säger efter regn kommer solsken.

6 reaktioner till “Växlande väder och filmen M3gan”

  1. Jag var en kortis i Uppsala igår fredag & då regna det.
    Åå Såå gott med Pulled Pork 🤤😋. Vilken tur du hade som vann biljetter så du kunde gå grattis med en vän. Jepp, så är det. Efter regn kommer solsken 😊.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *